Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BCR vrea sa ajunga in acest an la un milion de utilizatori ai canalelor alternative de plata

BCR vrea sa ajunga in acest an la un milion de utilizatori ai canalelor alternative de plata

BCR vrea sa ajunga pana la sfarsitul anului la un milion de utilizatori ai canalelor alternative de plata de la 800.000 utilizatori la sfarsitul lunii mai 2010, potrivit directorului executiv al diviziei de Canale Alternative, Catalin Moise, informeaza NewsIn.

Cele mai frecvente operatiuni efectuate prin intermediul canalelor alternative (internet banking, phone banking si zonele special amenajate din cadrul unitatilor BCR) sunt platile facurilor de utilitati, acestea reprezentand aproximativ 30% din totalul tranzactiilor.

Numarul tranzactiilor prin canale alternative a fost de 874.911 in primul trimestru din 2010, in crestere fata de media trimestriala din 2009, de 435.467.

De asemenea, valoarea tranzactiilor a ajuns in primele trei luni ale acestui an la 378 milioane euro, fata de 794 milioane euro in intreg anul 2009.

"Targetul pentru acest an este sa ajungem la 63% tranzactii non-cash de la o medie lunara de 61%", a declarat Catalin Moise.

Utilizatorul de canale alternative din cadrul BCR are, in medie, o varsta cuprinsa intre 26 si 49 de ani, are studii medii sau superioare si un venit lunar de peste 1.200 lei.

Cel mai in varsta utilizator este actorul Radu Beligan, el avand 91 de ani.

Maestrul Radu Beligan a primit, miercuri, titulul onorific de Senior 24 Banking BCR.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1441 ori