Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BCR va deschide peste 100 de filiale la nivel national in 2007

BCR va deschide peste 100 de filiale la nivel national in 2007

BCR va deschide peste 100 de sucursale la nivel national si peste 30 de unitati in Bucuresti, in 2007, a declarat pentru Rompres, directorul general executiv al Sucursalei BCR a Municipiului Bucuresti, Natalita Hurduc, cu prilejul deschiderii unei noi unitati a banci in incinta complexului comercial Unirea Shopping Center.

"In anul 2006 BCR a inaugurat peste 60 de unitati la nivel national si peste 20 in Bucuresti. Astfel ne ajustam politica de dezvoltare. De asemenea, aceasta va fi consolidata pe parcurs in functie de solicitari si de dezvoltarea pietei zonale", a precizat directorul general executiv.

Totodata, reprezentantul BCR a precizat ca unul dintre motivele extinderii sucursalelor bancii este cererea ridicata din partea persoanelor fizice.
Noua unitate bancara cu servicii integrate este cea de-a 16 unitate operativa BCR din sectorul 3, a 83 din Bucuresti, si 475 unitate din reteaua BCR.

La agentia BCR Unirea Center pot fi utilizate servicii si produse precum conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valuta, carduri, serviciul de transfer rapid de bani MoneyGram.

De asemenea, noua unitate dispune de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card. BCR a deschis de asemenea, doua agentii in tara. Este vorba despre agentia Bragadiru, din orasul Bragadiru si de agentia Corvin situata in municipiul Hunedoara.
BCR gestioneaza in prezent active de aproape 12 miliarde de euro.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 924 ori