Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BCR va cheltui 200 milioane euro pentru programul de integrare-dezvoltare

BCR va cheltui 200 milioane euro pentru programul de integrare-dezvoltare

Banca Comerciala Romana (BCR) va avea un buget total de aproximativ 200 milioane euro, pana in 2009, destinat finantarii costurilor de integrare si investitiilor din programul de integrare si dezvoltare, sub estimarile initiale ale oficialilor Erste Bank AG.

Factura integrarii si dezvoltarii BCR in cadrul grupului Erste Bank at trebui sa nu depaseasca 320 milioane euro, arata proiectul prezentat, in data de 9 octombrie 2006 de presedintele Andreas Treichl la Bucuresti. "Costurile de integrare vor atinge maximum 100 milioane euro, cheltuielile de capital se vor ridica la120 milioane euro si pana in 100 milioane euro vor fi alocate provizioanelor suplimentare pentru riscuri".

BCR va derula in acest an un program complex de integrare in grupul financiar Erste si de dezvoltare, care se va finaliza, in etape, pana la mijlocul anului 2008 si va contine un portofoliu de 40 de proiecte, a declarat, luni, presedintele BCR, Nicolae Danila. Progamul, propus de presedintele Erste Bank, Andreas Treichl, a fost aprobat, de actionarii BCR la Adunarea Generala Extraordinara din data de 11 noiembrie 2006.

Banca a mai anuntat ca pana in 2009, reteaua de unitati va creste pana la 700 de unitati, de la 478 cate sunt in prezent. BRD-Groupe Societe Generale are, in prezent, a doua retea bancara de pe piata romaneasca, cu peste 600 de unitati, depasita doar de cea a Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC), de 1.393 unitati.


Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 730 ori