Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BCR va aloca 40 la suta din profitul pe 2006 pentru dividende

BCR va aloca 40 la suta din profitul pe 2006 pentru dividende

Din profitul pe 2006 al Bancii Comerciale Romane, un procent de 40 la suta va fi alocat pentru plata dividendelor, a anuntat luni presedintele BCR, Nicolae Danila, intr-o conferinta de presa.

Grupul Erste, din care face parte BCR, urmeaza sa anunte miercuri rezultatele consolidate pe 2006, data la care si BCR va face publice rezultatele pe Romania. De asemenea, BCR va implementa, incepand din acest an, un program de integrare si dezvoltare care vizeaza toate segmentele activitatii bancii.

Programul are in portofoliu peste 40 de proiecte, menite sa asigure atat dezvoltarea afacerilor cat si imbunatatiri functionale in modul intern de operare, acestea vizand segmentele corporate, retail si managementul riscului, raportari si controlling, pana la zona de operatiuni si IT. Profitul BCR ar putea creste cu cel putin 30 la suta, in 2007, fata de de 2006, potrivit estimarilor presedintelui SIF Transilvania, Mihai Fercala. De asemenea, conform unor surse bancare, profitul BCR pe 2006 se apropie de un miliard de lei in bilantul bancii de anul trecut.

BCR, membra a Grupului Erste Bank, este o banca universala fiind cea mai importanta institutie bancara din Romania si gestionand active de peste 13 miliarde de euro. Banca ofera toata gama de produse si servicii, avand in prezent 478 sucursale si agentii in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Banca pune la dispozitia clientilor servicii de Internet banking si e-commerce, emite 22 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalate cea mai mare retea nationala de ATM - peste 1.300 de aparate - si peste 10.000 de POS.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro target=_blank>Rompres</a>)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 794 ori