BCR reduce cu pana la 1,25% dobanzile la creditele garantate in euro

Luni, 28 Iunie 2010, ora 14:00
1973 citiri
BCR reduce cu pana la 1,25% dobanzile la creditele garantate in euro

Banca Comerciala Romana (BCR) reduce dobanzile la creditele garantate in euro, cu marje cuprinse intre 0,75% si 1,25%, in functie de istoricul pe care il au clientii cu BCR, a anuntat luni banca intr-un comunicat preluat de NewsIn.

Astfel, creditele pentru investitii imobiliare au o dobanda compusa din EURIBOR la sase luni, plus o marja de 5,25% pentru clientii cu istoric BCR si Euribor la sase luni, plus o marja de 5,75% pentru clientii fara istoric, se arata in comunicat.

In acelasi timp, creditele de nevoi personale garantate cu ipoteca (Maxicredit BCR) au o dobanda compusa din EURIBOR la sase luni, plus o marja de 5,75% pentru clientii cu istoric BCR, respectiv EURIBOR la sase luni, plus o marja de 6,25% pentru clientii fara istoric.

In cazul creditelor ipotecare Rezidential BCR, acordate cu un avans mai mic de 25%, la noul procent de dobanda se va mai adauga 0,4% in cazul unui avans cuprins intre 0% si 10% (exclusiv), respectiv 0,2% in cazul unui avans cuprins intre 10% si 25%, exclusiv.

BCR a mai anuntat introducerea unui nou produs cu dobanda fixa in primii cinci ani, urmata de dobanda variabila.

"Clientii sunt protejati pe o perioada de cinci ani de fluctuatiile dobanzii de referinta EURIBOR, iar stabilitatea ratelor de credit este asigurata, mai ales avand in vedere evolutia ascendenta a indicilor de referinta EURIBOR din ultima perioada", se arata in comunicat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bcr, #credite, #dobanzi, #euro , #stiri BCR