Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BCR ofera credite producatorilor agricoli

BCR ofera credite producatorilor agricoli
Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat "Acordul de finantare pentru activitatea curenta de productie agricola", care se adreseaza producatorilor agricoli si firmelor care au productie agricola proprie, a anuntat banca."Noul produs este un angajament de finantare in lei a activitatilor curente de productie agricola, prin care banca pune la dispozitia clientilor sai credite in limita unui anumit plafon prestabilit", a declarat directorul executiv al Directiei Suport si dezvoltare produse corporate din cadrul BCR, Andra Topan.


Banca stabileste impreuna cu clientii un plafon revolving, valabil 24 de luni in cadrul caruia se pot acorda numai credite agricole in lei, pentru cel mult 360 zile, cu respectarea Legii 150/2003, a creditului agricol pentru productie.BCR, membra a grupului Erste, este cea mai mare banca din Romania, gestionand active de peste 17,5 miliarde euro. Banca are in prezent o retea de 583 de sucursale si agentii, in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori din Romania.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1124 ori