Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BCR, mai multe credite pentru investitii imobiliare

BCR, mai multe credite pentru investitii imobiliare
Banca Comerciala Romana prelungeste pana la sfarsitul lunii august oferta pentru creditul imobiliar Camin Super BCR si creditul ipotecar Rezidential Super BCR in moneda europeana, cu dobanzi incepand de la 4,95% pe an, a anuntat banca.

BCR prelungeste astfel campania promotionala inceputa in luna mai. BCR percepe o rata fixa a dobanzii de 4,95% pe an in  primele 6 luni, dupa care dobanda fixa perceputa creste la 7,95% pe an in urmatoarele 12 luni, pentru creditele imobiliare si ipotecare in euro Camin Super BCR si Rezidential Super BCR.Dupa perioada de18 luni cu dobanda fixa, dobanda devine variabila, astfel incat la creditele imobiliare dobanda variaza in functie de dobanda de referinta a bancii, iar la creditele ipotecare in functie de nivelul mediu al dobanzilor la euro la 6 luni pe piata interbancara (Euribor la 6 luni)."Am decis sa dam posibilitatea si acelora care nu au finalizat documentatia in timp util, precum si cetatenilor romani care isi desfasoara activitatea in strainatate si revin in aceasta perioada in tara. La nivelul BCR, incurajam contractarea de credite ce au ca destinatie investitiile imobiliare in euro, avand in vedere procesul de convergenta la moneda europeana", a spus directorul executiv al directiei de credite de retail din cadrul bancii, Monica Boerescu.BCR percepe, in continuare, comisioane lunare zero pe toata perioada de creditare la imprumuturile contractate in cadrul ofertei promotionale, se mai arata in comunicatul bancii.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1190 ori