BCR Leasing - contracte de 13,9 milioane de euro, in iulie

Marti, 17 August 2004, ora 16:18
968 citiri

BCR Leasing a inregistrat in luna iulie 2004 cea mai dinamica activitate de contractare de la inceputul activitatii sale, adaugand in portofoliu peste 700 de contracte de leasing, cu o valoare a bunurilor finantate de aproximativ 11,6 milioane de euro si o valoare totala de 13,9 milioane de euro."Respectarea riguroasa a strategiei companiei conduce la o dezvoltare solida a afacerilor. Vizam, in special, dezvoltarea segmentelor de piata dedicate autoutilitarelor si utilajelor. Activitatea BCR Leasing in luna iulie a dovedit ca exista potential pe aceste piete: aproximativ 260 de contracte de leasing au ca obiect autoutilitare si utilaje, in crestere cu peste 100% fata de perioadele anterioare", a declarat presedintele BCR Leasing, Claudiu Stanescu.

Compania a incheiat pe primele sapte luni ale acestui an aproximativ 3.500 de contracte, cu o valoare totala de peste 48 de milioane de euro, ceea ce ii va putea permite atingerea obiectivului propus pentru decembrie 2004, de aproximativ 90 de milioane de euro.

Profitul net al BCR Leasing a crescut, in primul semestru al acestui an, cu 17% fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la 55,2 miliarde de lei, aproximativ 1,3 milioane de euro.

BCR Leasing promoveaza impreuna cu BCR Asigurari un pachet de finantare atat pentru autovehicule (autoturisme si vehicule utilitare), cat si pentru echipamente industriale.