BCR lanseaza servicii pentru pensionari

Luni, 30 Mai 2011, ora 15:25
1742 citiri
BCR lanseaza servicii pentru pensionari

Banca Comerciala Romana (BCR) a creat un pachet de servicii pentru pensionari, ce presupune costuri reduse cu 75% fata de oferta curenta a bancii si cuprinde un cont curent cu card de debit, comisioane zero la retragerile de numerar si pentru aflarea sumei disponibile pe card, precum si depozite cu dobanda preferentiala, conform NewsIn.

"Conform analizelor noastre, peste 40% din pensionarii romani utilizeaza serviciile bancare. Din acestia, aproape 60% au un cont curent si peste 40% au si depozite", a declarat Sorin Mititelu, director managementul segmentelor de clienti retail al BCR.

Pentru a achizitiona pachetul Comod BCR, clientii trebuie sa vina in unitatile BCR cu cartea de identitate si talonul de pensie si sa solicite virarea pensiei in contul BCR.

"Peste 600.000 de pensionarii din Romania lucreaza cu BCR. Suntem lideri si chiar ne extindem cota de piata pe acest segment de clienti. Avem o oferta simpla si atractiva. Cea mai buna dovada ca am inteles nevoile clientilor a fost cresterea de peste 10% a numarului clientilor care au ales sa primeasca pensia prin BCR in primele trei luni ale anului", a mai spus Sorin Mititelu. 

La depozite, pensionarii care au ales pachetul BCR beneficiaza de un bonus de dobanda de 0,25%, nu platesc comisioane daca utilizeaza bancomatele BCR pentru retragerile de numerar, pentru aflarea sumei disponibile pe card si la plata facturilor de utilitati.

Totodata, pensionarii au o reducere de 75% la costul produselor incluse in pachet fata de costul produselor si serviciilor, achizitionate separat.

#bcr, #oferta bancara pensionari, #oferte pensionari , #stiri BCR