BCR lanseaza oficial platforma de internet banking pentru telefoane mobile

Miercuri, 05 Octombrie 2011, ora 11:51
2246 citiri
BCR lanseaza oficial platforma de internet banking pentru telefoane mobile

Banca Comerciala Romana a anuntat miercuri lansarea oficiala a platformei de internet banking optimizata pentru telefoane mobile cu acces la internet - m.24banking.ro, conform NewsIn.

Pentru lansarea acestui serviciu, BCR a colaborat, in premiera pentru piata romaneasca, cu 500 dintre cei mai activi clienti ai serviciului de internet banking la BCR - Click 24 Banking. Acestia au testat platforma si au transmis opiniile lor cu privire la usurinta in utilizare si utilitatea optiunilor.

Conform sugestiilor primite de la cei mai activi 500 de clienti utilizatori ai solutiei de internet banking la BCR - Click 24 Banking, aspectul si grafica serviciului m.24banking.ro au fost apreciate ca "foarte buna" si "buna" de catre majoritatea celor chestionati. Totodata, 80% din respondenti au declarat ca vor folosi de acum ambele modalitati de acces la internet banking (Click 24 Banking de pe calculator si m.24banking.ro - versiunea optimizata pentru telefoanele cu acces la internet).

Cele mai frecvente tranzactii pe care le fac clientii BCR, utilizatori de internet banking, sunt platile de facturi si transferurile intre conturi proprii, iar cele mai utilizate telefoane mobile (smartphones) sunt Nokia, HTC si Iphone.

Solutia m.24banking.ro a fost utilizata in general pentru efectuarea de tranzactii in lei (95%), de tip intrabancar (65%). "Tranzactiile deja inregistrate prin aceasta platforma mobila ne indica nivelul de incredere al clientilor in serviciul de internet banking al BCR, unele din operatiuni ajungand si la 40.000 RON per tranzactie", se arata in comunicat.

Ca si comportament al clientilor, acestia se conecteaza cel mai frecvent dupa ora pranzului (14:00 - 15:00), verifica situatia conturilor, se uita la ultimele tranzactii, iar apoi efectueaza operatiuni/tranzactii.

 

#internet, #internet banking, #telefon mobil, #bcr internet banking , #stiri BCR