BCR lanseaza creditul ipotecar Casa Mea

Vineri, 03 Iunie 2011, ora 13:09
1659 citiri
BCR lanseaza creditul ipotecar Casa Mea

Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza creditul ipotecar in euro, Casa Mea BCR, cu o marja de dobanda de 4 puncte procentuale si fara comision de analiza a documentatiei de credit, in cadrul unei campanii promotionale de promovare a creditelor destinate achizitiei sau constructiei de noi locuinte ce se va desfasura pana pe data de 15 iulie 2011.

BCR ofera asigurarea gratuita pe intreaga perioada de finantare pentru casa achizitionata, lucru care reprezinta un avantaj important intrucat reduce cheltuielile totale ale clientului", a declarat Ioana Mihai, Sef Departament Credite Garantate, BCR.

Astfel, pentru un imprumut in valoare de 45.000 EUR, acordat unui client care vireaza salariul la BCR rata lunara de plata este de 278 EUR pe o perioada de 30 ani, DAE 6.50%, valoare totala de rambursat – 100.340,90 EUR.

De asemenea, clientii care aleg sa vireze salariul intr-un cont BCR, vor beneficia de costurile aplicabile clientilor care deja incaseaza veniturile intr-un cont BCR.

Totodata, clientii care nu si-au gasit inca locuinta pe care doresc sa o cumpere pot beneficia de oferta promotionala avand la dispozitie 90 de zile in care sa aduca la banca documentele de proprietate ale locuintei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bcr, #dobanzi bcr, #credit imobiliar, #dobanzi credit imobiliar, #dobanzi euro , #stiri BCR