Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BCR introduce un sistem de management al securitatii si sanatatii in munca

BCR introduce un sistem de management al securitatii si sanatatii in munca

Banca Comerciala Romana a primit, pe baza auditurilor de terta parte de catre organismul de certificare Moody International, recomandarea fara conditionari a certificarii sistemului de Management al Securitatii si Sanatatii in Munca, conforma cu cerintele referentialului BSI - OHSAS 18001:1999 pentru domeniul activitate bancara si activitate suport, potrivit unui comunicat emis de banca. Gestionand active de peste 11 miliarde de euro, BCR a demarat proiectul de extindere a certificarii conform referentialului BSI - OHSAS 18001:1999 si la nivelul sucursalelor judetene.

Sistemul de Management al Securitatii si Sanatatii in Munca, implementat pentru prima oara in Romania de BCR, stabileste cerinte care permit unei organizatii sa-si tina sub control propriile riscuri si sa-si imbunatateasca in mod continuu performanta.

'In urma auditurilor efectuate in cursul lunii iulie, Moody International a recomandat, fara nici un fel de conditionare, certificarea sistemului de Management al Securitatii si Sanatatii in Munca. Implementarea acestui standard se inscrie in eforturile BCR de aliniere la standarde europene si de respectare a Directivei 89/391/CEE', a declarat directorul executiv al Directiei Resurse Umane din cadrul BCR, Gabriel Drilea.

BCR a fost, totodata, prima banca din Romania care a obtinut certificarea sistemului de management al calitatii, (in conformitate cu cerintele SR EN ISO 9001:2001), din partea prestigioasei companii internationale de certificare - Moody International.

Rompres

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1275 ori