BCR Fond de Pensii si-a majorat capitalul social cu 50%

Luni, 26 Octombrie 2009, ora 17:28
1496 citiri
BCR Fond de Pensii si-a majorat capitalul social cu 50%

Banca Comerciala Romana (BCR) a majorat capitalul social al companiei BCR Administrare Fond de Pensii cu 25 milioane lei, pana la 75 milioane lei, potrivit unei decizii a actionarilor din 10 iulie, potrivit unui anunt al companiei, preluat de NewsIn.

Inainte de majorare, BCR Fond de Pensii avea un capital social de 50 milioane lei.

Banca Comerciala Romana (BCR) a subscris si varsat 25 milioane lei, dupa anularea actiunii ofertate actionarului Zbarcea Gabriel, ce nu a fost acceptata/subscrisa de acest actionar, potrivit companiei.

Capitalul social al BCR Fond de Pensii este impartit in 7,5 milioane actiuni nominative, cu o valoare nominala de 1 leu. Dupa majorare, Banca Comerciala Romana (BCR) controleaza 99,9999867% din capitalul administratorului, iar Gabriel Zbarcea detine in continuare o actiune.

BCR Fond de Pensii a platit 8,5 milioane euro pentru OTP Fond de Pensii si Prima Pensie, dupa ce arbitrul pensiilor private a autorizat la inceputul lunii septembrie fuziunea cu cele doua fonduri, iar pentru Omniasig Pensii a platit 14,64 milioane euro.

La sfarsitul lui septembrie, BCR Fond de Pensii avea peste 216.166 de participanti si active nete de 84,6 milioane lei.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#bcr, #fond, #pensii, #capital, #social , #stiri BCR