Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BCR Fond de Pensii si-a majorat capitalul social cu 50%

BCR Fond de Pensii si-a majorat capitalul social cu 50%

Banca Comerciala Romana (BCR) a majorat capitalul social al companiei BCR Administrare Fond de Pensii cu 25 milioane lei, pana la 75 milioane lei, potrivit unei decizii a actionarilor din 10 iulie, potrivit unui anunt al companiei, preluat de NewsIn.

Inainte de majorare, BCR Fond de Pensii avea un capital social de 50 milioane lei.

Banca Comerciala Romana (BCR) a subscris si varsat 25 milioane lei, dupa anularea actiunii ofertate actionarului Zbarcea Gabriel, ce nu a fost acceptata/subscrisa de acest actionar, potrivit companiei.


Capitalul social al BCR Fond de Pensii este impartit in 7,5 milioane actiuni nominative, cu o valoare nominala de 1 leu. Dupa majorare, Banca Comerciala Romana (BCR) controleaza 99,9999867% din capitalul administratorului, iar Gabriel Zbarcea detine in continuare o actiune.

BCR Fond de Pensii a platit 8,5 milioane euro pentru OTP Fond de Pensii si Prima Pensie, dupa ce arbitrul pensiilor private a autorizat la inceputul lunii septembrie fuziunea cu cele doua fonduri, iar pentru Omniasig Pensii a platit 14,64 milioane euro.

La sfarsitul lui septembrie, BCR Fond de Pensii avea peste 216.166 de participanti si active nete de 84,6 milioane lei.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1371 ori
Citeste mai multe desprebcr fond pensii capital social