Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BCR extinde serviciile pentru IMM-uri

BCR extinde serviciile pentru IMM-uri

Banca Comerciala Romana (BCR) extinde serviciile care pot fi accesate prin telefon si internet de catre microindreprinderi si persoane fizice autorizate, astfel incat acestea sa poata realiza, printre altele, plati interbancare in valuta sau operatiuni de schimb valutar.

Microindreprinderile si persoanele fizice autorizate pot efectua prin "Alo 24 Banking BCR" si "Click 24 Banking BCR" operatiuni de schimb valutar, pentru toate valutele cotate la BCR. Schimbul valutar este gratuit si se efectueaza in timp real la cursul de schimb de la ghiseele bancii, intre conturile proprii ale clientului.

Prin implementarea functionalitatii de plati interbancare in valuta, microintreprinderile si persoanele fizice autorizate pot initia, prin telefon sau internet, transferuri catre orice banca din lume, in toate valutele cotate la BCR


In cazul acestor operatiuni, clientii beneficiaza de o reducere substantiala a comisioanelor fata de cele percepute la ghiseu, cu 50% pentru operatiunile efectuate prin telefon si cu 75% pentru cele realizate prin internet.


Totodata, microintreprinderile pot transmite doar prin "Click 24 Banking BCR" fisiere de plati intrabancare in lei si valuta si interbancare in lei, intr-un format agreat de banca, repectiv "Plati salarii" si "Plati Multiple". 


Microindreprinderile si persoanele fizice autorizate pot sa initieze prin telefon si internet si ordine de plata programate intrabancare in lei si valuta si interbancare in lei (standing order). 


Pentru platile intra- si interbancare initiate de microindreprinderi si persoane fizice autorizate, limita de tranzactionare va fi de 50.000 euro in echivalent la cursul BNR pentru "Alo 24 Banking BCR" si de 100.000 euro, echivalent la cursul bancii centrale, pentru "Click 24 Banking BCR".Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1383 ori
Citeste mai multe desprebcr plati interbancare servicii