BCR extinde oferta de operatiuni prin telefon si internet si la clientii Micro si PFA

Marti, 23 Iunie 2009, ora 16:39
1789 citiri
BCR extinde oferta de operatiuni prin telefon si internet si la clientii Micro si PFA

Banca Comerciala Romana (BCR) pune la dispozitia clientilor sai, din segmentul Microbanking (Micro) si Persoanelor Fizice Autorizate (PFA) serviciul de efectuare a operatiunilor prin Canale Alternative BCR, parte a conceptului 24 banking BCR, a anutat banca, marti, intr-un comunicat, potrivit Newsin.

Prin intermediul serviciului de efectuare a operatiunilor prin Canale Alternative BCR, clientii Micro si PFA vor putea face operatiuni prin internet banking (Click 24 Banking BCR) si prin telefon (Alo 24 Banking).

Comisionul lunar de utilizare a acestui serviciu este de 12 lei/luna, clientii beneficiind de reduceri ale comisioanelor fata de cele practicate la ghiseele BCR.

Astfel BCR aplica o reducere de 50% pentru operatiunile efectuate prin Alo 24 Banking BCR si de 75% pentru operatiunile efectuate prin Click 24 Banking BCR.

Astfel, clientii Micro si PFA vor putea face transferuri intrabancare in lei si valuta, transferuri interbancare in lei, vor putea sa constituie si sa lichideze depozite la termen, sa constituie, alimenteze si sa lichideze conturi de economii Ideal Micro, sa cumpere si sa rascumpere certificate de depozit cu discount si sa vizualizeze detalii despre produse si despre istoricul tranzactiilor.

Clientii Micro si PFA vor avea acces la conturile detinute la BCR prin ambele canale, telefon si internet, cu acelasi nume de utilizator si dispozitiv Token, iar serviciul va putea fi utilizat de o singura persoana desemnata de firma ca utilizator autorizat.

Clientii BCR pot apela Alo 24 Banking BCR de luni pana duminica intre orele 08:00 si 22:00, iar Click 24 Banking BCR este disponibil 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

BCR, membra a grupului Erste, emite 25 tipuri de carduri de credit si de debit si are o retea nationala de peste 1.900 de bancomate (ATM) si peste 15.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu cardul (POS).

BCR gestioneaza active de peste 17,1 miliarde euro si are, in prezent, o retea de 652 de unitati de retail (pentru populatie si microintreprinderi) si 50 de centre de afaceri dedicate IMM-urilor si companiilor mari.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#bcr, # operatiuni, # banking, # telefon, # comision , #stiri BCR