Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BCR extinde la 25 de ani perioada de acordare a creditului Maxicredit Extra/Super

BCR extinde la 25 de ani perioada de acordare a creditului Maxicredit Extra/Super

Banca Comerciala Romana a extins perioada de acordare a creditului de trezorerie nenominalizat garantat cu garantii reale mobiliare/imobiliare, in lei si valuta, Maxicredit BCR, de la 20 de ani la 25 de ani, informeaza un comunicat al bancii.

Creditul de trezorerie nenominalizat se acorda in lei, euro, sau dolari pentru nevoile personale ale clientului fara a fi necesara justificarea scopului utilizarii banilor. Suma maxima imprumutata variaza in functie de capacitatea de rambursare si de garantiile constituite, insa nu poate depasi valoarea de garantie a imobilului (constructie si/sau teren) ce urmeaza a fi admis in garantie sau 90 la suta din valoarea depozitelor colaterale/certificatelor de depozit/titlurilor de stat. Avansul nu este necesar.

Dobanda este corespunzatoare termenului de rambursare solicitat de client, acesta putand opta pentru plata unui nivel de dobanda fix, variabil sau revizuibil semestrial. Pentru creditele in lei pe maxim un an dobanda fixa este de 14 la suta pe an, cea variabila - 15,5 la suta iar cea revizuibila - 10,5 la suta. Pentru credite cuprinse intre 1 si cinci ani dobanda fixa este de 14 la suta, cea variabila - 16,5 la suta iar cea revizuibila - 11 la suta, iar pentru imprumuturile pe o perioada cuprinsa intre 5 si 25 de ani dobanda variabila este 16,5 la suta, iar cea revizuibila - 11 la suta.

Pentru creditele in euro dobanda este variabila si variaza, in functie de scadenta imprumutului, intre 9 la suta pe an pentru creditele pe maxim 1 an si 9,20 la suta pe an pentru cele cu perioada cuprinsa intre 1 si 25 de ani. Pentru imprumuturile in valuta dobanda variabila este de 9,75 la suta pe an pentru cele pe maxim un an si de 9,45 la suta pe an pentru cele intre 1 si 25 de ani.

Capacitatea de rambursare se determina pe baza veniturilor certe nete lunare realizate din salarii, pensii, venituri provenite din contractele de inchiriere, dividende, venituri realizate de catre solicitant si coplatitori, daca este cazul, in strainatate, din activitati independente, din depozite si dobanzi bonificate la aceste depozite sau orice alte surse de venit dovedite prin documente legale.

Sumele reprezentand creditul acordat vor fi puse la dispozitia clientului prin cont curent/cont de card (pentru creditele in lei), deschis pe numele sau, din care se pot efectua retrageri de numerar sau ordona plati prin virament.

Creditul poate fi rambursat la orice sediu BCR, in numerar (cu cel putin o zi inaintea scadentei stabilite prin graficul de rambursare), la sediul unitatii BCR care a acordat creditul, din contul curent in lei/valuta (inclusiv ziua scadentei), prin Internet, din contul curent in lei/valuta, utilizand serviciul e-BCR, cu cel putin o zi inaintea scadentei stabilite prin graficul de rambursare (in prealabil se completeaza Cererea de acces si se incheie Conventie) la orice ATM din reteaua BCR, din contul de card de debit (se incheie in prealabil Conventie) pentru creditele acordate in lei.

Gestionand active de peste 13 miliarde de euro, BCR, membra a Grupului Erste Bank, este o banca universala, cea mai importanta institutie bancara din Romania.

Banca ofera intreaga gama de produse si servicii, avand in prezent 477 sucursale si agentii in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 743 ori