Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BCR:Dobanda mai mica la creditul "Prima casa" pentru clientii care incaseaza salariul in cont BCR

BCR:Dobanda mai mica la creditul "Prima casa" pentru clientii care incaseaza salariul in cont BCR


Banca Comerciala Romana (BCR) acorda credite in lei in cadrul programului "Prima Casa", la o dobanda ROBOR la 3 luni plus o marja de 2,3% pe an in cazul clientilor care isi incaseaza sau isi vor incasa salariul intr-un cont BCR.

Clientii care nu isi incaseaza salariul intr-un cont BCR, beneficiaza de o marja a dobanzii de 2,5%.

BCR a primit in cadrul acestui program o suma suplimentara in valoare de 45 milioane euro pe care o va acorda sub forma de credite in lei si a acordat, pana in prezent, circa 30.000 de credite, in valoare de aproximativ 1,2 miliarde euro.

Poate beneficia de credit "Prima Casa" orice persoana fizica care nu detine in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia, nici o locuinta, indiferent de modul si momentul in care a fost dobandita, sau care detine in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia cel mult o locuinta, dobandita prin orice alt mod decat prin program, in suprafata utila mai mica de 50 mp.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1478 ori