Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BCR deschide o cafenea bancara in Piata Victoriei

BCR deschide o cafenea bancara in Piata Victoriei

Banca Comerciala Romana a deschis, luni, BCR - Cafe, langa unitatea din Calea Victoriei, unde clientii vor putea citi presa financiara, urmari stirile economice si indici bursieri si vor beneficia, pe langa tranzactiile bancare clasice, si de consultanta si servicii de specialitate.

Potrivit BCR, aceasta este cea de a treia cafenea bancara deschisa de BCR impreuna cu operatorul Turabo Cafe dupa cea inaugurata in Bucuresti, in Piata Romana si dupa cea de la Sibiu.

Investitia totala in cea de-a treia cafenea bancara BCR - Cafe a depasit 200.000 de euro, din care contributia Turabo Cafe a fost de 150.000 - 160.000 de euro,a declarat actionarul majoritar al operatorului, Tudor Dragomir Niculescu.

"Speram ca anul acesta vom mai deschide inca o cafenea cu BCR, probabil tot in Bucuresti", a declarat Niculescu.

Grupul romanesc de cafenele Turabo Cafe intentioneaza sa deschida, anul acesta, inca sapte cafenele, dintre care trei vor fi in Mamaia, Bucuresti si in Cluj Napoca.

Banca Comerciala Romana (BCR) a obtinut, anul trecut, un profit net consolidat de 756,3 milioane lei (214,5 milioane euro), cel mai ridicat nivel din istoria grupului, cu 16,4% mai mare decat cel din anul anterior, pe fondul majorarii veniturilor din dobanzi ca urmare a cresterii creditarii, a informat joi, institutia financiara.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1304 ori