BCR da tonul in piata: Banca ieftineste Prima Casa si scade dobanzile la creditele in lei

Luni, 20 Ianuarie 2014, ora 12:19
2203 citiri
BCR da tonul in piata: Banca ieftineste Prima Casa si scade dobanzile la creditele in lei

Banca Comerciala Romana (BCR) a redus incepand de luni, 20 ianuarie, dobanzile pentru creditele in lei.

Astfel, dobanzile pentru creditele ipotecare si creditele negarantate se reduc cu peste un punct procentual. Noile dobanzi tin cont de istoricul bun de creditare, comportamentul tranzactional cu banca, vechime si continuitatea in munca a clientului.

"Speram sa dam un semnal pozitiv, in urma modificarilor dobanzii de politica monetara. Suntem deschisi afacerilor si gata sa acordam credite. Cu un nivel al ratelor dobanzilor aflate la un minim istoric, vedem o excelenta oportunitate de a sprijini economia cu credite avantajoase. Oferta noastra de creditare este credem cea mai buna din piata si stiu ca nici un client nu va regreta daca alege oferta noastra de creditare", a declarat Andrew Gerber, Director Produse Retail in cadrul BCR.

Dobanda pentru creditele ipotecare ajunga la 5,25%

Pentru creditele ipotecare cu dobanda fixa, reducerea este de un punct procentual, aceasta ajungand la valoarea de 5.25% pentru clientii care isi incaseaza salariul in cont la BCR. Totodata pentru creditele cu dobanda variabila pe toata perioada marja va fi redusa cu 0,4 puncte procentuale, dobanda plecand de la 5,49%.

Bamca reduce dobanda la creditele de nevoi personale Divers BCR - credite noi si refinantari de la alte banci. Astfel, noile dobanzi la creditele de nevoi personale variaza intre 8,6% si 9,9% pe an.

BCR reduce costul creditelor acordate in cadrul Programului Prima Casa, prin majorarea bonusului de dobanda acordat clientilor care isi incaseaza / vor incasa salariul la BCR, de la 0,2% la 0.5%. Clientii eligibili pentru Programul Prima Casa vor vedea, de asemenea, avantajul ratelor semnificativ mai mici la dobanzi si care pornesc de la 4,44%, si care urmeaza reducerea ratelor de dobanda din piata.

#prima casa, #credite bcr, #dobanda bcr, #dobanda credit , #stiri BCR