Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BCR Banca pentru Locuinte a avut cele mai bune vanzari in judetele din sud-est, centru si nord

BCR Banca pentru Locuinte a avut cele mai bune vanzari in judetele din sud-est, centru si nord

Locuitorii din judetele din sud-estul Romaniei au incheiat cele mai multe contracte de economisire-creditare la BCR Banca pentru Locuinte, dupa primele trei luni de activitate a bancii, urmati de cei din zonele de centru si nord, au declarat reprezentanti ai bancii. Astfel, locuitori din judetele Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Giurgiu, Ialomita, Prahova si Tulcea, respectiv din zona de sud-est a Romaniei, au incheiat peste 7.000 de contracte cu o valoare contractata de 50 milioane lei, din totalul de peste 30.000 de contracte acumulate de BCR BpL.


Pe locul urmator se situeaza zona din centru si din nord (judetele Bistrita, Brasov, Cluj, Covasna, Harghita, Maramures, Mures si Sibiu, cu aproape 6.000 de contracte, cu o valoare totala de aproape 45 milioane lei).


BCR BpL a mai anuntat ca, dupa primele trei luni de activitate, a devenit lider de piata pe segmentul contractelor nou incheiate, cu peste 30.000 de unitati.


Banca si-a lansat, duminica, activitatea in mod oficial in sapte orase din tara: Brasov, Bucuresti, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi si Timisoara.


Reprezentantii bancii vor sa demonstreze ca o locuinta poate fi renovata cu aproximativ 25.000 lei in decurs de o saptamana. Fondurile reprezinta valoarea unui contract mediu pe piata de economisire-creditare, promovat de BCR BpL si sustinut cu prima de stat de 15% din suma economisita anual.


BCR BpL, infiintata in aprilie 2008, si-a inceput activitatea in iulie ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane (BCR).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1356 ori