BCR: Au fost acordate 1400 de credite pentru Prima Casa

Miercuri, 06 Iulie 2011, ora 00:17
2263 citiri
BCR: Au fost acordate 1400 de credite pentru Prima Casa

BCR a acordat aproximativ 1.400 de credite prin programul Prima Casa in Regiunea Sud-Est, dintre care 560 au fost in judetul Constanta. Valoarea creditelor s-a ridicat in total la 53 de milioane de euro, informeaza Mediafax.

Directorul Directiei Regionale Retail - Regiunea Sud-Est din cadrul Bancii Comerciale Romane, Nicusor Munteanu, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa sustinuta la Constanta, ca de la lansarea programului Prima Casa, la nivelul Regiunii Sud-Est, au fost aprobate 1.371 de dosare, iar in prezent alte 180 de dosare de credit sunt in curs de aprobare pentru programul Prima Casa 4. 

"La nivelul Regiunii Sud-Est, pentru programul Prima Casa au fost 1.371 de dosare aprobate, in valoare de 53 de milioane de euro. Pentru Prima Casa 4, la nivel de regiune, avem 180 de dosare de credit, care sunt in diferite stadii de aprobare", a declarat Nicusor Munteanu.

De asemenea, directorul judetean retail din cadrul BCR Constanta, Victor Manole, a explicat ca la nivelul judetului Constanta, in cadrul programului Prima Casa au fost acordate credite de aproximativ 24,5 milioane de euro.

"In cazul creditelor Prima Casa evolutia este impresionanta, in sensul ca discutam de un volum de aproximativ 24,5 milioane de euro pentru primele trei programe Prima Casa, iar la momentul acesta pe programul Prima Casa 4 in diverse stadii, dar toate pe calea aprobarii, sunt 58 de credite la nivelul judetului Constanta", a spus Victor Manole.

Totodata, valoarea medie a unui credit Prima Casa la nivelul Regiunii Sud-Est a fost de 38.700 de euro, in timp ce la nivelul judetului Constanta media s-a ridicat la 43.500 de euro pe luna.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Banca Europeană de Investiţii va avea reguli mai simple pentru împrumuturile necesare investițiilor militare
Banca Europeană de Investiţii va avea reguli mai simple pentru împrumuturile necesare investițiilor militare
Banca Europeană de Investiţii (BEI) îşi va relaxa regulile privind împrumuturile pentru proiecte cu utilizare duală, militar-civilă, pentru a finanţa mai multe investiţii legate de...
#prima casa, #credite bcr, #credite prima casa, #credite, #creditare, #real estate , #stiri BCR