Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BCR Asigurari de Viata distribuie 10,6 mil. lei pentru rezerve si finantare

BCR Asigurari de Viata distribuie 10,6 mil. lei pentru rezerve si finantare

BCR Asigurari de Viata va distribui 10,63 milioane lei din profitul net obtinut anul trecut pentru rezerve si surse proprii de finantare, in timp ce suma de 671.115 lei va fi constituita ca rezerva legala, potrivit unei hotarari a Adunarii Generale ordinare a Actionarilor din 12 aprilie, potrivit Newsin.

"Se aproba repartizarea profitului net contabil aferent anului 2009 asa cum a fost propusa de catre directorat, astfel - 671.115 lei pentru rezerva legala; 10.631.740 lei pentru rezerve si surse proprii de finantare", potrivit unui anunt din Monitorul Oficial.

BCR Asigurari de Viata a fost preluata, impreuna cu BCR Asigurari, de grupul austriac Vienna Insurance Group (VIG) de la fostul actionar majoritar, Banca Comerciala Romana (BCR), in urma unei tranzactii cu Erste Bank.


Grupul austriac de asigurari Vienna Insurance Group (VIG), liderul pietei romanesti, a inregistrat anul trecut un profit brut de 24,19 milioane euro din afacerile din Romania.


Pe piata romaneasca, VIG detine companiile BCR Asigurari de Viata, BCR Asigurari, Omniasig, Omniasig Life si Asirom.


La finalul anului trecut, grupul francez de asigurari Axa a intrat in negocieri pentru preluarea Omniasig Life, tranzactie care s-ar putea incheia in prima parte a acestui an. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1321 ori
Citeste mai multe desprebcr asigurari de viata rezerve finantare