Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BCR a prelungit la cinci ani perioada liniei de credit pentru cardurile MasterCard Gold

BCR a prelungit la cinci ani perioada liniei de credit pentru cardurile MasterCard Gold

Banca Comerciala Romana (BCR) a prelungit perioada de acordare a liniei de credit pentru cardul MasterCard Gold de la doi la cinci ani, a anuntat, joi, banca.

Linia de credit poate fi prelungita automat, fara incheierea de acte aditionale, in cazul in care clientul a respectat conditiile contractuale stabilite la acordarea cardului, se arata intr-un comunicat al BCR.

BCR MasterCard Gold este un card de credit emis in euro, destinat persoanelor fizice rezidente, in varsta de cel putin 18 ani, cu venituri de minim 300 euro, care calatoresc frecvent in strainatate.

Plafonului liniei de credit este stabilit in functie de venitul lunar. Astfel, pentru venituri cuprinse intre 300 si 500 euro plafonul este 2.500-15.000 euro, iar pentru venituri de 2.500-5.000 de euro suma imprumutata ajunge la 50.000-100.000 de euro. Dobanda este de 10,5% pe an. Produsul poate fi acordat fara solicitarea de garantii sau cu garantarea liniei de credit cu depozit colateral sau certificat de depozit, in acest caz nemaifiind necesara prezentarea documentelor care atesta realizarea de venituri de catre solicitant, se spune in comunicat.

Utilizatorului cardului MasterCard Gold poate beneficia de servicii precum asistenta de urgenta (raportarea cardurilor piedute, furate, distruse, eliberarea de numerar in regim de urgenta, inlocuirea rapida a cardului), asistenta pe timpul calatoriei, medicala, legala, asigurarea de accidente.

BCR, membra a grupului Erste Bank, gestioneaza active de peste 13 miliarde de euro, plasandu-se pe prima pozitie in topul national al bancilor.

Bloombiz
(Sursa: Mediafax)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 814 ori