BCR a numit un austriac la conducerea ariilor de operatiuni si IT

Luni, 19 Iulie 2010, ora 16:57
2169 citiri
BCR a numit un austriac la conducerea ariilor de operatiuni si IT

Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat, luni, ca l-a numit pe austriacul Christian Bruckner in functia de responsabil pentru ariile Operatuni & IT, urmand ca Banca Nationala a Romaniei (BNR) sa isi exprime ulterior acordul, precizeaza NewsIn.

Bruckner preia, astfel, atributiile Oanei Petrescu, anterior responsabila pentru ariile Operatiuni & IT, in prezent vicepresedinte Retail & Private Banking in cadrul BCR. Christian Bruckner va actiona in calitate de consilier al comitetului executiv, incepand cu 1 august 2010, se mai arata intr-un comunicat transmis luni de BCR.

Christian Bruckner a ocupat de-a lungul timpului "pozitii manageriale de top in sectorul bancar din Europa Centrala si de Est cu responsabilitati cheie in implementarea, optimizarea si reorganizarea de operatiuni bancare cu aplicare in procesare retail/corporate, plati, trezorerie, organizare si IT".

Christian Bruckner, in varsta de 39 de ani, este cetatean austriac, a absolvit institutul TGM din Viena si Colegiul Bancar Financiar din cadrul Danube-University din Krems, Austria.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bcr, #conducere, #it, #operatiuni, #responsabil , #stiri BCR