BCR a lansat un program de consiliere a clientilor

Vineri, 29 Mai 2009, ora 13:31
1691 citiri
BCR a lansat un program de consiliere a clientilor

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat, vineri, un program de consiliere atat pentru clienti, cat si pentru alte persoane interesate in gasirea celor mai bune solutii de administrare a banilor.

Proiectul, denumit "Ghidul banilor tai", presupune ca in fiecare unitate a BCR sa existe un consilier dedicat, care va oferi indrumare gratuita tuturor persoanelor care solicita un astfel de serviciu, precizeaza Mediafax.

"Devine din ce in ce mai complicat si mai putin eficient sa dezvolti relatia cu un client, daca nu exista o minima intelegere a unor lucruri simple, cum ar fi cele despre administrarea finantelor personale. Am inceput acest program de consiliere gratuita si fiecare va primi sfaturi personalizate, adaptate situatiilor, nevoilor si dorintelor sale", a declarat directorul executiv al Directiei Dezvoltare Produse si Afaceri Retail din BCR, Sorin Mititelu.

Consilierii BCR vor putea sfatui clientii cum sa construiasca un buget personal si cum sa-si diminueze cheltuielile prin a nu cumpara lucruri inutile, cum sa decida un plan de economisire, dar si cum sa-si analizeze situatia financiara pentru obtinerea unui imprumut.

De asemenea, banca va cauta sa explice clientilor importanta achitarii la timp a ratelor la credit, pentru a evita plata dobanzilor penalizatoare, si va oferi sfaturi privind masurile pe care un client trebuie sa le ia cand are dificultati financiare si nu mai poate plati ratele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bcr, # program, # consiliere, # clienti , #stiri BCR