Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BCR a alocat 5 milioane de lei pentru finantarea IMM-urilor cu garantii de la stat

BCR a alocat 5 milioane de lei pentru finantarea IMM-urilor cu garantii de la stat


Banca Comerciala Romana (BCR) acorda intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) linii de credit pentru capital de lucru in valoare de maximum 5 milioane de lei in cadrul "Programului de garantare a creditelor pentru intreprinderile mici si mijlocii" - Program OUG 92/2013.

BCR pune un accent deosebit pe sprijinirea sectorului IMM, avand la dispozitie garantii de 263 milioane de lei in cadrul Programului OUG 92/2013 in baza carora poate acorda credite de pana la 526 milioane de lei.

Statul, prin Ministerul Finantelor Publice - FNGCIMM, garanteaza pana la 50% din valoarea finantarii, mai putin dobanzile si comisioanele, prima de garantare ridicandu-se la nivelul de 1,99%/an din valoarea garantiei.

Creditele vor fi acordate la o dobanda de ROBOR la 3 luni plus o marja de maximum 2,50% p.a., la care se adauga un comision de acordare de maximum 0,7%/an.

Perioada de creditare este de maximum 24 luni cu posibilitate prelungirii o singura data pe o perioada de maximum 12 luni, fara a depasi perioada de valabilitate a Programului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1369 ori