Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

108 milioane lei - valoarea activelor nete administrate de BCR Asset Management

108 milioane lei - valoarea activelor nete administrate de BCR Asset Management
BCR Asset Management inregistra, la inceputul acestui an, active in valoare de circa 108,8 milioane lei, ocupand astfel primul loc pe piata fondurilor deschise de investitii, informeaza compania.

SAI BCR Asset Management administreaza trei fonduri de investitii: BCR Clasic, BCR Dinamic si BCR Expert, iar numarul total al investitorilor se ridica la circa 9.000 de persoane.

'Urmarim sa satisfacem in cel mai inalt grad nevoile clientilor, iar postura de lider a BCR Asset Management ne confirma credibilitatea si echilibrul politicilor de plasamente care asigura, la cele trei fonduri administrate, un mix adecvat intre siguranta si performanta', a declarat Ion Mincu-Radulescu, presedinte - director general al BCR Asset Management.

Fondul BCR Clasic a inregistrat, in ultimele sase luni, o crestere de 6,45 la suta, in ultima luna aceasta cifrandu-se la 1,77 la suta. Valoarea activului net era, la 8 ianuarie, de peste 27,962 milioane lei, iar numarul de unitati de fond aflate in circulatie se ridica la 1.679.130,36. Valoarea unitara a activului net a ajuns la 16,6500 lei.
In ultima saptamana, activul net a crescut cu 1,25 la suta, valoarea unitara a activului net cu 0,806 la suta, iar numarul de investitori cu 0,02 la suta, ajungand la 5.234.

Fondul Dinamic a crescut cu 12,81 la suta in sase luni si cu 4,84 la suta intr-o luna, valoarea activului net ajungand la 68,812 milioane lei. Numarul de unitati de fond in circulatie a totalizat 3/034.521,54, iar valoarea unitara a activului net - 22,6800 lei. In ultima saptamana, valoarea activului net s-a majorat cu 2,35 la suta.

BCR Expert a inregistrat o crestere de 19,10 la suta la sase luni, respectiv 7,27 la suta in ultima luna. Valoarea activului net se cifra la 12,021 milioane lei, iar cea unitara la 108,5900 lei. Numarul de unitati de fond in circulatie se ridica la 110.708,92 lei, iar cel al investitorilor la 646.

De asemenea, in prezent, BCR, impreuna cu BCR Asset Management, ofera un pachet financiar deosebit de avantajos, format dintr-un depozit bancar in lei la termen si din unitati de fond BCR Clasic, BCR Dinamic sau BCR Expert.

Principalul avantaj al acestui pachet financiar este ca posesorul depozitului primeste o dobanda net superioara fata de oferta clasica la acest tip de produs de economisire. Depozitul poate fi constituit cu sau fara capitalizare, in functie de optiunea clientului.

Cine opteaza pentru acest pachet financiar trebuie sa constituie un depozit bancar la termen pe trei luni, in suma minima de 1.000 lei. Valoarea depozitului trebuie sa fie cel mult egala cu valoarea investitiei in unitati de fond BCR Clasic, BCR Dinamic sau BCR Expert.

Dobanda bonificata de banca la acest depozit este fixa, respectiv dobanda interbancara la trei luni - BUBOR 3M, stabilitata in ultima zi lucratoare a lunii precedente constituirii depozitului (pentru luna decembrie este 9,12 la suta). La scadenta, depozitul se transforma in depozit la termen de trei luni, cu dobanda fixa aferenta transei corespunzatoare ofertei standard a BCR, in functie de valoarea depozitului.

Oferta speciala a BCR si BCR Asset Management este valabila pana la data de 28 februarie 2007.
SAI BCR Asset Management este membra a Grupului BCR.

BCR, membra a Grupului Erste Bank, este o banca universala, fiind cea mai importanta institutie bancara din Romania si gestionand active de peste 11 miliarde de euro. Banca ofera toata gama de produse si servicii, avand in prezent 474 sucursale si agentii in intreaga tara, in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1077 ori