BCR BpL tinteste depozite de 1 mld. lei, pana la sfarsitul anului viitor

Miercuri, 23 Martie 2011, ora 13:42
1873 citiri
BCR BpL tinteste depozite de 1 mld. lei, pana la sfarsitul anului viitor

BCR Banca pentru Locuinte ar putea ajunge la un miliard de lei depozite atrase de la clienti la sfirsitul anului viitor, cifra care va fi atinsa la nivelul sistemului anul acesta, a declarat miercuri presedintele bancii, Alexandru Ciobanu, potrivit Newsin.

"La nivel de sistem eu sper sa ne apropiem de miliard lei in acest an, iar noi, BCR BpL, ne gandim pentru finalul anui viitor sa ne apropiem de aceasta cifra, care este importanta", a spus Alexandru Ciobanu.

De asemenea, presedintele BCR BpL a declarat ca rezultatele pe primele luni sunt incurajatoare.

"Rezultatele pe primele doua luni sunt foarte incurajatoare, de aceea sunt optimist pentru anul acesta si ma astept ca noi sa ajungem la 240.000, poate un sfert de milion de clienti.

Iar pentru noi o sa fie important cind o sa ajungem la un milion de clienti.

In ritmul anual de crestere nu ar trebui sa ne ia mai mult de trei ani si jumatate", a spus Alexandru Ciobanu. Totodata, seful BCR BpL a declarat ca se asteapta ca banca sa inregistreze profit si in 2011.

"Eu sunt increzator ca o sa raportam un profit mai mare decat anul precedent, astfel profitul din 2011 va fi peste cel din 2010. Pe de alta parte, nu profitul este obiectivul principal, ci cresterea sistemului.

Decat sa fac un profit mai mare si sa demonstrez ca stam bine financiar, as prefera sa reinvestesc in zona de marketing, in publicitatea sistemului, a conceptului si nu m-as orintenta catre un profit mare pe termen scurt", a mai spus Alexandru Ciobanu.

BCR Banca pentru Locuinte a incheiat anul 2010 cu un profit net (RAS) de 1,744 milioane lei, atingand pragul de rentabilitate cu doi ani inainte de termenul preconizat initial, a anuntat miercuri banca. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#bcr banca pentru locuinte, #bcr, #depozite de la clienti, #banca , #Profit