Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Directorul financiar al BCR, numit sa administreze portofoliul de neperformante

Directorul financiar al BCR, numit sa administreze portofoliul de neperformante


Directorul financiar al BCR, Bernd Mittermair, a fost mandatat de Consiliul de Supraveghere sa preia conducerea directiei Remediere, Restructurare si Recuperare, pe pozitia sa fiind numita Adriana Jankovicova, in prezent director in Erste Group, care va fi si vicepresedinte executiv.

"Consiliul de Supraveghere al Bancii Comerciale Romane (BCR) a aprobat schimbari in componenta Comitetului Executiv al bancii, sub rezerva aprobarilor Bancii Nationale a Romaniei", a anuntat banca.

Astfel, Michael Beitz, pana in prezent Vicepresedinte Executiv cu responsabilitati generale asupra portofoliului de active neperformante, care va fi inlocuit de Mittermair, va prelua un nou rol important in cadrul Erste Group Holding.

"BCR se bazeaza pe abilitatile si expunerea la business a d-lui Mittermair pentru a realiza o imbunatatire semnificativa a calitatii activelor", se precizeaza in comunicat.

Adriana Jankovicova ocupa in prezent functia de Head of Group Performance Management la Erste Group, alaturandu-se grupului financiar in 2002. In 2006, a preluat atributiile de Head of Erste Group Asset & Liabilities Management, iar ulterior a fost desemnata sa asigure managementul general al functiei de controlling in cadrul Erste Group.

Schimbarile la nivelul Comitetului Executiv al bancii trebuie aprobate de banca centrala si se asteapta sa intre in vigoare de la 1 martie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 1544 ori
Citeste mai multe desprebcr management bcr credite erste group