Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Fuziunea dintre BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group si AXA Life Insurance a fost autorizata de ASF

Fuziunea dintre BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group si AXA Life Insurance a fost autorizata de ASF


Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a autorizat, marti, proiectul de fuziune prin absorbtie prin care BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group preia AXA Life Insurance, precum si transferul de portofoliu ca efect al fuziunii, potrivit unui comunicat de presa al institutiei.

Potrivit sursei citate, in cadrul sedintei de marti, Consiliul ASF a aprobat numirea lui Radu Hanga in functia de membru al Consiliului de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti S.A.

De asemenea, s-a adoptat modificarea actului constitutiv al societatii Zurich Broker de Asigurare - Reasigurare S.R.L. (numire nou administrator, modificare articol) si emiterea Certificatului de Inregistrare a Valorilor Mobiliare aferent inregistrarii obligatiunilor emise de societatea Bittnet Systems S.A. Bucuresti in vederea admiterii la tranzactionare pe Sistemul Alternativ de Tranzactionare administrat de BVB.

Totodata, s-a emis Certificatul de Inregistrare a Valorilor Mobiliare pentru produsele structurate emise de SSIF BRK Financial Group S.A., Certificatul de Inregistrare a Valorilor Mobiliare aferent inregistrarii majorarii capitalului social al societatii Prodlacta S.A. Brasov, respectiv Certificatul de Inregistrare a Valorilor Mobiliare aferent inregistrarii la ASF a actiunilor emise de Transilvania Broker de Asigurare Reasigurare S.A. Bistrita.

CA al ASF a avizat 30 de agenti si a retras avizele pentru alti 12 agenti care desfasoara activitati de marketing pentru fondurile de pensii facultative si administrate privat.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 5115 ori
Citeste mai multe desprepreluare AXA Asigurari