Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

St?panul tehnologiei din SUA

St?panul tehnologiei din SUA

Un raport recent arat? c? marile companii din Silicon Valley au avut contribu?ii de cinci ori mai mari pentru Barack Obama decat pentru candidatul republican, scrie Mircea Sarbu in BUSINESS Magazin.O socoteala bazata pe numarul contributiilor ne conduce la o cifra si mai spectaculoasa: nu mai putin de 91% dintre companiile de tehnologie din Vale l-au sustinut pe Obama. Concluzia e limpede, acesta este presedintele pe care lumea IT americana l-a dorit, iar motivele nu sunt foarte greu de aflat.


Programul lui Obama aduce o noutate absoluta: crearea unui post de Chief Technology Officer (CTO) la nivel federal, care va fi insarcinat cu dezvoltarea unei infrastructuri tehnologice demna de secolul 21, cu coordonarea sefilor pe probleme de informatii si tehnologie din diverse agentii federale precum si cu conceperea unor solutii inovative care sa ajute la rezolvarea unor probleme importante (printre care se vor afla, cu siguranta, si cele privind protectia mediului).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1376 ori