Facilitati fiscale de 200 miliarde dolari pentru companiile americane

Joi, 09 Septembrie 2010, ora 00:06
1193 citiri
Facilitati fiscale de 200 miliarde dolari pentru companiile americane

Presedintele american Barack Obama continua, miercuri, o ofensiva de masuri de sustinere a economiei si pietei muncii, cu un plan de acordare a unor facilitati fiscale in valoare de 200 de miliarde de dolari pentru companii, potrivit Mediafax.

Intr-un discurs la Cleveland, Ohio, presedintele SUA va incerca sa atraga electoratul cu noi masuri economice, in perspectiva alegerilor legislative partiale din noiembrie. Intre masurile prevazute, presedintele va anunta un plan care va permite companiilor sa deduca integral costul investitiilor din impozite.

Acest program, pe termen de doi ani, va consta in facilitati fiscale de 200 de miliarde de dolari. Obama ar urma sa prezinte si detalii referitoare la un plan pe sase ani, anuntat deja, de 50 de miliarde de dolari, destinat reabilitatii infrastructurii de transport a tarii.

Deficitul bugetar al SUA se afla la un nivel record, dar Obama a dat asigurari ca lucreaza cu Congresul pentru ca aceste masuri sa fie finantate prin alte programe deja aprobate. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#facilitati fiscale, #companii, #obama, #sua , #stiri Barack Obama