Profitul Boeing a urcat cu 27% in primul trimestru, peste estimari

Joi, 26 Aprilie 2007, ora 08:00
673 citiri

Profitul companiei Boeing a crescut cu 27% in primul trimestru, peste estimari, sustinut de livrarile mari de avioane comerciale, insa grupul a pastrat estimarile de profit pentru anul in curs, ceea ce sugereaza ca boom-ul economic din sectorul aerospatial s-ar putea stinge, informeaza Reuters.

"Lipsa unei cresteri a previziunilor de profit este probabil sa dezamageasca", a declarat analistul de la Bank of America, Robert Stallard, intr-o nota de cercetare despre Boeing. Acesta a adaugat ca este posibil ca estimarile sa reflecte prudenta, deoarece este inca devreme. Stallard a dat un rating favorabil cumpararii actiunilor Boeing, cu o tinta de pret de 110 dolari pe unitate.

Boeing a livrat clientilor, in primele trei luni din 2007, un numar de 106 avioane, mai mare decat cel din primul trimestru al lui 2006, de 98. Filiala pentru avioane comerciale a grupului, care a inregistrat vanzari record anul trecut si a depasit Airbus, a mai anuntat ca vanzarile au crescut cu 7%, pana la 7,6 miliarde de dolari.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)