Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Jones Lang LaSalle si-a deschis un oficiu la Bucuresti

Jones Lang LaSalle si-a deschis un oficiu la Bucuresti
Compania americano-britanica Jones Lang LaSalle si-a deschis o reprezentanta in Romania. Divizia din Bucuresti este o extensie a celei din Budapesta, condusa de Thierry Delvaux, se arata intr-un comunicat al comapnaiei.

Echipa din Romania va fi coordonata de Charles Krick si va furnizeaza servicii de consultanta pentru investitii, servicii de leasing si de cercetare a pietei. Compania a mai desfasurat activitati in tara noastra, iar decizia de a deschide o reprezentanta si la Bucuresti a fost determinata de aderarea Romaniei la Uniunea Europeana si de interesul tot mai mare al investitorilor straini pentru piata imobiliara romaneasca, potrivit Alastair Hughes, CEO EMEA.

Oficiul de la Bucuresti este cel de-al saptelea birou deschis de Jones Lang LaSalle in ultimele 12 luni, dupa inaugurarea celor din Dubai, Roma, Londra, Zaragoza, Kiev si Almaty.

In curand, Jones Lang LaSalle va da publicitatii un nou raport care analizeaza Capitala din persepective economice, demografice si din punct de vedere al oportunitatilor de afaceri. In plus, studiul va oferi o analiza completa a pietei imobiliare bucurestene, aflata in plina expansiune.

Agitatia din perioada de pre-aderare la comunitatea europeana a dus la o crestere a interesului pentru valorile imobiliare. In plus, prognozele economice favorabile pentru regiunea Bucurestiului, combinate cu reformele structurale si integrarea in UE prevestesc o evolutie rapida a pietei in urmatorii cinci ani. Se asteapta o crestere atat la nivelul cererii, cat si al ofertei in toate sectoarele, sustinute de o imbunatatire rapida a transparentei pietei de real estate, se mai precizeaza in comunicat.

Jones Lang LaSalle furnizeaza servicii de consultanta pentru achizitii si vanzari de proprietati, investitii si management imobiliar, fiind prezenta cu 125 de reprezentante in peste 50 de state. Compania administreaza active imobiliare evaluate la 36,8 miliarde de dolari si a realizat, in 2005, venituri totale de 1,4 miliarde dolari.

Printre clientii Jones Lang LaSalle se numara Microsoft, Bank of America, ABN Amro, Whirlpool, Deutsche Bank sau General Motors.

BloombizTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1393 ori