iPhone vs. Android. Vezi ce aleg liderii din IT

Luni, 20 Iunie 2011, ora 12:12
2135 citiri
iPhone vs. Android. Vezi ce aleg liderii din IT

Lupta intre Android si iPhone se da acum la nivelul elitelor care conduc lumea tehnologiei. Unii prefera chiar Blackberry sau Windows Phone 7. In continuare sunt prezentate alegerile celor mai renumiti CEO din intreaga lume, bazate pe tweet-urile lor din ultima vreme. 

Iata o parte dintre cei mai cunoscuti “moguli” ai tehnologiei si gadget-urile lor preferate pentru tweet-urile de zi cu zi:

Steve Case, co-fondator AOL: iPhone

Steve Case, omul de afaceri american, cunoscut drept co-fondator si fost CEO America Online (AOL), foloseste iPhone atunci cand vrea sa scrie pe Twitter despre antreprenori, potrivit Business Insider.

De la retragerea sa din 2003 din functia de director al AOL Time Warner, Case s-a deschis un numar mare de afaceri prin intermediul companiei de investitii Revolution.

Chris Sacca, investitor Twitter si  fost membru Google: iPhone

Antreprenor, consultant pentru companii si investitor, Chris Sacca are un portofoliu de peste cincizeci de start-up-uri in domeniul tehnologiei, dar si o multime de companii mature, prin intermediul companiei sale Lowercase Capital, potrivit Crunch Base.

Intr-un tweet recent, Sacca ii scrie lui Fred Wilson despre festivalurile Jeff Lebowski, de pe iPhone.

Bill Gates, co-fondator Microsoft: Windows Phone 7

Gates isi exprima entuziasmul pe Twitter de pe telefonul sau Windows Phone 7 cu privire la excursiile pe care le face in jurul lumii.

Astfel, magnatul american al lumii business, filantrop si fondator Microsoft, cu una dintre cele mai mari averi din lume, devine singurul utilizator de Windows Phone 7 din lista Business Insider.

Mark Zuckerberg, fondator si CEO Facebook: iPhone

Ceatorul si CEO-ul retelei sociale Facebook,  programator si antreprenor online nu isi exprima prea des gandurile pe Twitter, insa a fost surprins adesea in poze folosind un iPhone.

Se pare ca Zuckerberg foloseste inca iPhone-ul, chiar daca in 2010 se plangea chiar intr-un post pe Facebook ca nu este multumit de gadget, potrivit articolelor din acea perioada, din publicatia Mashable.

David Sacks, fostul COO PayPal: Blackberry

Absolvent de studii economice la Universitatea din Stanford, David Sacks a fost pentru o perioada Chief Operating Officer la compania de comert online PayPal, pana la achizitia acesteia de catre eBay.

Sacks se foloseste de Twitter pentru a vorbi despre urmatoarele prezentari pe care compania sa le pregateste, folosind un Blackberry.

Pete Cashmore, fondator Mashable: iPhone

Pagina de Twitter a lui Pete Cashmore a fost desemnata una dintre primele 40 cele mai cautate pagini de pe Twitter, iar in 2009 a fost “incoronat” de catre producatorul de telefoane mobile INQ Mobile drept cel mai influent utilizator Twitter din lume.

Chiar daca in ultima luna Cashmore nu are niciun tweet de pe vreo aplicatie mobila pentru Twitter, Business Insider a observat ca acesta scrie intotdeauna de pe Camera+, aplicatia foto pentru iPhone.

Andrew Mason, CEO si fondator Groupon: iPhone

Andrew Mason este fondatorul Groupon, un website localizat in Chicago, care ofera utilizatorilor discounturi semnificative pentru afacerile locale.

Mason scrie pe Twitter despre tot felul de intelegeri si afaceri deosebite pe care Groupon le face, folosind propriul iPhone.

Henry Blodget, CEO si redactor-sef Business Insider: iPhone

De-a lungul carierei sale Henry Blodget a fost senior Internet analyst la subsidiara bancii de investitii Canadian Imperial Bank of Commerce, CIBC World Markets, in timpul bulei dot-com.

Mai apoi s-a aflat la conducerea echipei de cercetare online de la divizia Bank of America, Meryll Linch.

Acum, Blodget este CEO-ul revistei online de afaceri Business Insider  si gazda emisiunii financiare Daily Ticker, de pe Yahoo.

CEO-ul Business Insider foloseste browserul tweetdeck pentru a scrie pe Twitter de pe iPhone.

#alegeri gadget ceo, #android, #blackberry, #iphone, #tweet, #windows phone , #stiri Bank of America