WhiteImage, certificata international pentru bune practici in e-mail marketing

Marti, 12 Decembrie 2006, ora 09:34
1056 citiri

WhiteImage este singura agentie de e-mail marketing din Romania partener al Habeas Inc. Email Trust Authority - compania responsabila de safelisting-ul MSN/Hotmail. WhiteImage a finalizat ultima etapa din procesul de asociere cu Habeas Email Trust Authority. In urma auditului, Habeas certifica faptul ca WhiteImage respecta cele mai bune practici in e-mail marketing.Procesul de audit desfasurat de Habeas s-a facut in conformitate cu una dintre cele mai stricte legislatii din lume privind combaterea spam-ului: U.S. CAN-SPAM Act. WhiteImage a fost monitorizata timp de 1 an. Auditul final s-a realizat in perioada august - octombrie 2006.

"Dezvoltarea unei relatii cu principalul furnizor de servicii de comunicare prin e-mail (ESP - E-mail Service Provider) din Romania este foarte importanta atat pentru cresterea calitatii serviciilor de gestiune a reputatiei pe care le oferim pentru Europa cat si pentru dezvoltarea generala a solutiilor noastre de distributie", declara Des Cahill, CEO Habeas.

In parteneriat cu Habeas, WhiteImage ofera in exclusivitate in Romania urmatoarele servicii:

aA€¢ certificare: inserarea unei semnaturi marca inregistrata in header-ul fiecarui e-mail pentru a asigura evitarea filtrelor antispam; aceasta solutie este recomandata clientilor care transmit date sensibile (precum bancile sau magazinele online);

aA€¢ feedback loop: identificarea reclamatiilor de spam primite pentru fiecare newsletter si sursa acestor reclamatii;

aA€¢ previewpane: previzualizarea modului de afisare a newsletter-ului de catre marii furnizori de e-mail, precum Yahoo sau Google.

In legatura cu parteneriatul incheiat intre Habeas si WhiteImage, Des Cahill afirma: "Este extraordinar sa lucram cu o companie de e-mail marketing atat de riguroasa".

Despre Habeas

Habeas este o companie care depune eforturi pentru a dovedi eficienta e-mail-ului ca si canal de comunicare pentru mediul de afaceri (Email Trust Authority). Aceasta a fost prima companie care a dezvoltat un sistem de safelisting, pentru a combate fenomenul de spam.

Furnizorii de servicii de comunicare prin e-mail (ESP) acreditati de Habeas sunt inclusi pe o lista care ii certifica drept expeditori legitimi (safelist). Companiile incluse pe safelist au certitudinea ca mesajele pe care le trimit vor trece de filtrele de spam, pentru a ajunge in Inbox-ul destinatarilor.

Compania a fost selectata de MSN/Hotmail pentru a conduce actiuniile de safelisting si se bucura de aportul unora dintre cei mai reputati specialisti in domeniu.

In prezent, reteaua Habeas deserveste milioane de clienti la nivel global. Sistemele Habeas sunt folosite si de lideri in e-mail marketing precum EmailLabs, Strong-mail sau Port25.

Despre White Image

Fondata in 2003, WhiteImage este singura companie specializata in e-mail marketing si solutii de loializare din Romania care este implicata in comunitatea internationala Email Service Provider Coalition, partener IronPort (lider mondial in solutii de securitate e-mail) si Habeas Inc. Email Trust Authority.

Pe partea de tehnologie, WhiteImage este partener Rackspace - lider mondial in furnizarea de servicii de hosting pe servere dedicate.

In 2004 WhiteImage a fost inclusa in whitelist-urile Yahoo si Connex/Vodafone. In 2005 compania a fost inclusa in whitelist-ul Verizon.

In 2005, WhiteImage a realizat singurul studiu autohton privind modul de citire a newsletter-elor.

Printre clientii WhiteImage se numara: Altex, Bancpost, Bursa Romana de Marfuri, Business Edu, Business Magazin, Codecs, Ensight, Epicor Scala, Farmaciile Dona, Gandul, Lindab, Media Galaxy, Netbridge, Orion, Panasonic, Provideo, Qualians, Renault, Seat, Valrom, Ziarul Financiar.

Bloombiz

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...