Paste pe credit? Vezi promotiile bancilor pentru cardurile de credit

Vineri, 22 Aprilie 2011, ora 00:10
2426 citiri
Paste pe credit? Vezi promotiile bancilor pentru cardurile de credit

Cu totii ne dorim o masa pascala cat mai bogata, haine si electrocasnice noi care sa marcheze atat sarbatorile, cat si venirea primaverii. Pentru cei care nu au bugete prea ofertante, bancile s-au intrecut in "promotii" la credite.

Premii, perioade de gratie sau returnarea unui procent din sumele cheltuite sunt principalele modalitati prin care bancile incearca sa atraga clientii in perioada Pastelui.

Premii si discounturi

In perioada 1 aprilie - 14 mai, creditul "Divers BCR" vine cu 30 de premii a cate 1.000 de euro.

Posesorii de carduri VISA pot castiga in luna aprilie 5 premii a cate 500 de lei in fiecare zi sau o excursie la Londra in fiecare saptamana.Promotia este valabila in perioada 1 aprilie - 31 mai 2011, iar premiile se acorda prin trageri la sorti saptamanale.Pana pe 11 mai 2011, BRD si GECAD ePayment desfasoara o campanie de promovare a achizitionarii si utilizarii cardului BRD ePayment in lei.

Pentru utilizarea online a cardului BRD ePayment, clientii primesc mai multe puncte de fidelitate care pot fi folosite pentru noi cumparaturi, 5% discount pe loc din suma cheltuita si 3 iPad-uri prin tragere la sorti, pentru minim 3 plati online efectuate in perioada promotiei.

Si pensionarii au parte de oferte din partea bancilor. Clientii Bancpost care solicita cardul de pensie Senior Activ pana la 31 mai pot castiga una dintre cele trei excursii de cinci persoane la Bruxelles.

80 de zile perioada de gratie

Pana la 30 aprilie, BRD si Dedeman desfasoara o promotie prin care utilizatorii cardului "Bani!Doar bani" pot achizitiona materiale pentru amenajarea locuintei sau gradinarit printr-o finantare cu perioada de gratie de 80 de zile.

Tot prin BRD, posesorii cardurilor Carrefour Mastercard primesc inapoi 5% din sumele cheltuite pe credit. De asemenea, pana la 30 aprilie, dobanda este 0% iar cumparaturile pot fi achitate in 3 rate. Cei care cumpara electronice si electrocasnice de minim 2.000 lei pot achita creditul in 10 rate.

5% inapoi

In luna aprilie, posesorii de carduri American Express si VISA emise de Bancpost primesc inapoi 5% din sumele cheltuiete in magazinele Altex, bauMax, Bricostore, Domo, eMAG, Flanco si MediaGalaxy.

Valoarea maxima returnata pe card este de 100 de lei. In acelasi timp, clientii EFG Retail Services, posesori de carduri EuroLine si EuroLine American Express beneficiaza in perioada aprilie-mai 2011 de un numar crescut de rate fara dobanda – pornind de la 3 si mergand pana la 10-12 rate fara dobanda -  in cele peste  230 de locatii comerciale partenere in sistemul de rate fara dobanda.

Clientii pot cumpara produse electronice si electrocasnice, articole pentru bricolaj, imbracaminte sau bijuterii, comercializate de cei mai importanti furnizori locali, parteneri ai EuroLine, cum ar fi Altex, B&B, bauMax, Bricostore, Cellini, Domo ,Douglas, eMAG, F64, Flanco, GAP sau Germanos.

#bancpost, #bcr, #brd, #credite de paste, #cumparaturi de paste, #discounturi magazine, #mastercard, #oferte banci credite, #promotii de paste, #visa , #stiri Bancpost