Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bancpost vrea sa treaca la brandul actionarului: Eurobank

Bancpost vrea sa treaca la brandul actionarului: Eurobank
Conducerea Bancpost va analiza oportunitatea schimbarii denumirii bancii, una dintre variante fiind Eurobank Romania, a declarat presedintele bancii romanesti, Mihai Bogza, precizand ca eventuala modificare nu va avea loc in acest an.
Actionarul majoritar al Bancpost este EFG Eurobank din Grecia, cu 62,98% din titlurile bancii. Directorul general al Bancpost, Georgios Michelis, a vorbit despre intentiile bancii cu ocazia inaugurarii a celei de-a 164-a sucursala a institutiei de credit. Pana la finele anului, Bancpost intentioneaza sa-si extinda reteaua operationala pana la 225 unitati.

El a precizat ca, potrivit exemplului din piata elena, o banca detine o unitate teritoriala la 20.000 de cienti persoane fizice. Avand in vedere ca in Romania sunt aproximativ cinci milioane de clienti bancari, Michelis spune ca o institutie de credit ar trebui sa detina in medie o retea de 250 de sucursale.


Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 847 ori