Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bancpost sprijina antreprenorul general al ansamblului rezidential Planorama, in continuarea proiectului

Bancpost sprijina antreprenorul general al ansamblului rezidential Planorama, in continuarea proiectului
Bancpost sprijina antreprenorul general al ansamblului rezidential Planorama, firma Yapitek SRL, in continuarea proiectului, se arata in comunicatul bancii.

Peri Romania, care importa din Germania cofraje pentru constructii, a cerut in instanta falimentul antreprenorului proiectului rezidential Planorama, firma Yapitek SRL.

Neintelegerile aparute in derularea unei relatii comerciale cu societatea Peri Romania au fost solutionate pe cale amiabila si nu au periclitat in nici un moment soliditatea financiara a companiei Yapitek, se arata in comunicat.

Complexul rezidential Planorama este amplasat in zona bulevardul Doamna Ghica din sectorul 2 al Capitalei si prevede construirea a patru blocuri de 15 etaje, cu apartamente de 1- 4 camere. Dezvoltatorul proiectului este compania israeliana Euro Habitat.

Bancpost este membra a EFG Eurobank Ergasias SA (Eurobank EFG), o organizatie bancara internationala cu peste 19.000 de angajati, care ofera produsele si serviciile sale atat prin reteaua proprie de 1.300 de sucursale si puncte de vanzare, cat si prin canale alternative de distributie. Eurobank EFG este membra a EFG Bank European Financial Group, grup bancar cu sediul la Geneva controlat de familia Latsis.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 859 ori