Bancpost: Linia de garantii pentru comert international, majorata la 50 mil dolari

Marti, 24 Aprilie 2012, ora 16:16
1475 citiri
Bancpost: Linia de garantii pentru comert international, majorata la 50 mil dolari

International Finance Corporation (IFC), membra a Grupului Bancii Mondiale, majoreaza la 50 milioane USD o linie de garantii pentru comert international pentru Bancpost, subsidiara Eurobank EFG in Romania.

"IFC, membra a Grupului Bancii Mondiale, suplimenteaza linia de garantii pentru comert international pentru Bancpost, subsidiara Eurobank EFG in Romania, pentru a spori disponibilitatea finantarilor in cadrul programului de finantare a comertului international (Global Trade Finance Program) al IFC pentru a ajuta exportatorii si importatorii din Romania sa intre pe noi piete si sa creasca relatiile comerciale in Europa de Est si nu numai", potrivit unui comunicat de presa.

Bancpost a aderat la Global Trade Finance Program in 2010 ca prima banca emitenta din Romania, iar participarea sa la program a permis firmelor sa extinda fluxurile comerciale regionale ale Romaniei, sprijinind cresterea economica si crearea de noi locuri de munca.

Aceasta linie de garantii majorata va ajuta banca sa-si creasca activitatea de finantare a comertului international si sa ofere intreprinderilor mici si mijlocii si clientilor corporate o gama extinsa de produse legate de comertul international.

Accesul la finantarea comertului este esential pentru intreprinderile mici si mijlocii, care depind de comertul transfrontalier pentru a ramane viabile si pentru a cauta noi oportunitati de crestere pe pietele externe.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#IFC flux comercial Bancpost, #IFC suplimentare garantie Bancpost , #stiri Bancpost