Bancpost lasa resursele umane pe mana Totalsoft

Joi, 14 Septembrie 2006, ora 00:55
1912 citiri

Bancpost a semnat un acord cu furnizorul de solutii software si consultanta TotalSoft pentru cu achizitionarea, in luna august, a sistemului informatic integrat de management al resurselor umane si salarizare, Charisma HR.Contractul, al carui termen de finalizare este la inceputul lunii noiembrie, prevede implementarea modulului de Resurse Umane, de Salarizare, a modulului web eCharisma si a unui modul special de rapoarte configurabile. TotalSoft urmeaza sa asigure si consultanta, suport tehnic si instruire utilizatorilor Bancpost. Detaliile financiare ale tranzactiei nu au fost facute publice.

Solutia Charisma HR acopera activitatile de salarizare si partea de administrare de personal, generarea direct din sistem a contractului individual de munca, a actelor aditionale sau a fiselor de personal permitand angajatilor diviziei de resurse umane sa-si structureze activitatea mult mai eficient.

Datorita numarului mare de angajati si a ariei geografice extinse in care se afla unitatile Bancpost, centrala nu reusea sa raspunda in timp util tuturor solicitarilor oamenilor, iar Charisma HR rezolva problema oferind angajatilor online toate informatiile de care au nevoie si eliberand astfel activitatea diviziei de resurse umane, a declarat directorul executiv de Resurse Umane al Bancpost, Felicia Lupu.

De asemenea, Bancpost a ales Charisma HR pentru faptul ca rapoartele oferite de aplicatie sunt configurabile dupa dorinta utilizatorului. Astfel, acesta poate sa-si construiasca in doar cateva minute, in baza datelor existente in sistem, situatii si rapoarte care altfel ar putea dura ore sau chiar zile.

Bancpost are 3.500 de angajati in 170 de filiale din tara. Totalsoft a implementat aplicatia Charisma la alte cateva sute de companii romanesti, printre care HVB Tiriac Bank, ING Romania, Alpha Bank, BMW Leasing, RCI Leasing, BCR Leasing, BT Lesing, EFG Eurobank Leasing si altele.

Bloombiz