Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Peter Weiss renunta la conducerea Bancpost

Peter Weiss renunta la conducerea Bancpost


Peter Weiss a renuntat la pozitia de Country CEO si CEO al Bancpost, din considerente personale, urmand sa fie inlocuit de Anthony C. Hassiotis incepand cu data de 2 iulie 2012, sub rezerva aprobarii autoritatilor de reglementare, a anuntat miercuri banca.

Weiss a preluat conducerea Bancpost la 1 ianuarie 2011.

"In ultimii opt ani, domnul Hassiotis a fost Country CEO si CEO al Postbank, in Bulgaria. Inainte de mandatul sau la Postbank, domnul Hassiotis a fost presedinte al Consiliului de Administratie si CEO al General Bank in Grecia si viceguvernator si vicepresedinte al Consiliului de Administratie a Bancii Agricole a Greciei (Agricultural Bank). Anterior, el a ocupat pozitia de Country Manager al Grupului Barclays si CEO al bancii Barclays in Grecia", se arata in comunicat.

De asemenea, Hassiotis a lucrat timp de 17 ani pentru Citibank in Statele Unite, Arabia Saudita, Venezuela, Costa Rica si Grecia. "Mai inainte, el a detinut functii de conducere executiva la Mellon Bank din Pittsburgh, SUA si Londra, Marea Britanie", se mai spune in comunicat.

Grupul financiar elen EFG Eurobank este prezent pe piata din Romania, pe langa Bancpost, prin EFG Retail Services IFN, EFG Eurobank Mutual Funds Management Romania SAI, EFG Eurobank Finance Romania, EFG Eurobank Securities Romania, EFG Eurobank Leasing, EFG Eurobank Property Services, EFG IT Shared Services, EFG Eurolife Asigurari Generale si prin EFG Eurolife Asigurari de Viata.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1336 ori