Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Mihai Bogza este noul presedinte al Consiliului Investitorilor Straini

Mihai Bogza este noul presedinte al Consiliului Investitorilor Straini


Noul presedintele al Consiliului Investitorilor Straini (FIC) este, incepand cu 11 iunie, Mihai Bogza, presedintele Consiliului de Administratie al Bancpost, care a fost ales in urma unei sedinte a Comitetului Director al FIC, desfasurata marti.

"Adunarea generala a Consiliului Investitorilor Straini (FIC) a ales, in data de 14 mai a.c. un nou Comitet Director, iar ieri au fost alesi cei patru membri ai conducerii executive: presedinte, doi vicepresedinti si un trezorier", arata un comunicat al FIC.

In ultimii 15 ani, FIC a lucrat indeaproape cu autoritatile romane pentru a pune bazele unui mediu investitional atractiv si pentru a crea premisele unei cresteri economice sustenabile. Noul presedinte, impreuna cu noul Comitet Director, vor continua acest efort in mandatul pe care tocmai l-au inceput, precizeaza reprezentantii FIC.

Conducerea executiva are mandat de un an, pana in luna mai 2014.

Functia de vicepresedinte este detinuta de Steven van Groningen, presedinte & CEO, Raiffeisen Bank, cea de trezorier de Eric Stab, presedinte & CEO, GDF Suez Energy, iar partener pe aspecte de ordin fiscal este Daniel Anghel.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1775 ori