Rezultatul referendumului, doar o etapa in criza politica - Aurelian Dochia

Luni, 30 Iulie 2012, ora 10:14
1317 citiri
Rezultatul referendumului, doar o etapa in criza politica - Aurelian Dochia

Rezultatul referendumului este doar o etapa in criza politica cu care se confrunta Romania, crede analistul financiar Aurelian Dochia. Potrivit acestuia, cursul valutar nu va reveni la nivelul dinainte de criza politica, insa nici nu exista motive politice pentru a-si continua deteriorarea.

"Din pacate, cred ca rezultatul referendumului este numai o etapa in criza politica. Sa nu uitam ca ne asteapta alegerile generale in toamna. Va conta foarte mult ce configuratie va aparea in Parlament din aceste alegeri.

Eu cred ca nu exista un motiv imediat, cel putin la nivel politic, ca deteriorarea cursului de schimb sa continue. In acelasi timp, nici nu cred ca se va redresa foarte repede. Nu vom putea vedea cursul dinainte de criza in urmatoarele saptamani, a declarat, pentru Business24, Aurelian Dochia.

Cursul valutar dupa referendum: Isi mai revine leul? - Prognoze Dragos Cabat

Traian Basescu ramane presedintele Romaniei, dupa ce rezultatul referendumului de duminica a fost invalidat de o prezenta la vot insuficienta, de doar 46,13%, sub pragul necesar de 50%+1, conform ultimelor date publicate de Biroului Electoral Central, luni la ora 10:00.

Rezultat referendum: Basescu ramane presedinte

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#referendum Romania Aurelian Dochia, #criza politica Romania Dochia, #curs valutar criza politica Dochia , #Curs valutar