Curs valutar 9 august. Casa de schimb Real GI, ofera cel mai bun pret la vanzare pentru euro

Vineri, 09 August 2013, ora 10:20
2414 citiri
Curs valutar 9 august. Casa de schimb Real GI, ofera cel mai bun pret la vanzare pentru euro

Romanii cauta cele mai bune oferte ale bancilor, inclusiv in ceea ce priveste cursul de schimb valutar al bancilor, insa, pe acest segment, cele mai aprige concurente ale institutiilor bancare au fost si sunt, in continuare, casele de schimb.

Vineri, casele de schimb valutar afiseaza cela mai avantajoase cotatii la vanzare pentru principalele monede, in timp ce Alpha Bank cumpara euro la cel mai rentabil pret.

Daca vorbim de cotatia leu-euro, cel mai avantajos curs la vanzare este afisat de casa de schimb Real GI.

In ceea ce priveste dolarul american, casa Luxor afiseaza cel mai bun pret atat la vanzare, cat si la cumparare.

Alpha Bank cumpara euro la cel mai rentabil pret

Bancile continua sa afiseze, vineri, cele mai nefavorabile cotatii la vanzare pentru moneda europeana si pentru dolariul american.

Credit Europe este banca care vinde cel mai scump moneda europeana, afisand un curs de schimb de 4,5200 lei. Aceasta este urmata de BRD, care afiseaza o cotatie pentru euro de 4,5150 lei.

In acelasi timp, BCR vinde dolarul american la cel mai dezavantajos curs. Banca afiseaza la vanzare un curs de 3,4100 lei/dolar.

De asemenea, BCR si Credit Europe au publicat vineri, la cumparare, cel mai prost curs pentru moneda americana. Acestea afiseaza un curs de schimb similar, de 3,2500 lei/dolar.

Singura institutie de credit care concureaza cu casele de schimb valutar este Alpha Bank, care afiseaza cel mai bun curs la cumparare pentru moneda unica, de 4,4200 lei.

Euro, vandut cel mai ieftin de Real GI

Casa de schimb Real GI afiseaza, vineri, cel mai avantajos curs de schimb pentru moneda europeana. Aceasta vinde euro cu 4,4350 lei, si ofera astfel un avantaj clientilor de 8,5 bani.

Pe de alta parte, M&S face o exceptie si se detaseaza de pretul de vanzare pe care-l afiseaza majoritatea caselor de schimb, oferind euro cu 4,4700 lei. MacroGroup merge pe aceeasi linie, dar vinde putin mai ieftin - 4,4550 lei.

Casa de schimb Luxor este cea care afiseaza cele mai rentabile cotatii la vanzare si la cumparare pentru dolarul american. Pretul publicat la vanzare este de 3,3350 lei/dolar, iar la cumparare, de 3,3100 lei/dolar.

In schimb, casa OK, afiseaza pentru a doua zi consecutiv, cea mai dezavantajosa cotatie la cumparare pentru moneda europeana, de 4,3500 lei/euro.

Astfel, pentru un schimb de 250 de euro, solutia clientului este sa apeleze la casele de schimb valutar, deoarece diferenta intre cel mai bun curs afisat de acestea si cea mai scumpa oferta de curs de schimb euro-leu afisata de banci este de 8,5 bani, iar suma ce poate fi economisita de client este de 21,25 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar