Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curs valutar 8 octombrie. Casele de schimb valutar continua competitia cu institutiile bancare

Curs valutar 8 octombrie. Casele de schimb valutar continua competitia cu institutiile bancare


Persoanele interesate de cea mai buna oferta a cursului valutar pot apela marti la casele de schimb deoarece afiseaza cele mai avantajoase cotatii, atat pentru moneda europeana cat si pentru dolarul american.

Daca vorbim de cotatia leu-euro la vanzare, cel mai avantajos curs este afisat de casele de schimb Luxor si InterDiscret.

In ceea ce priveste dolarul american, casa de schimb valutar Corsa afiseaza cel mai bun pret atat la vanzare.

La cumpararea monedei europene si a dolarului american, casa de schimb Luxor ofera cel mai bun pret.Volksbank vinde euro la cel mai dezavantajos pret

Bancile continua sa afiseze, marti, cele mai nefavorabile cotatii la vanzare pentru moneda europeana si pentru dolarul american.

Volksbank este banca care vinde cel mai scump moneda europeana, afisand un curs de schimb de 4,4960 lei.

In acelasi timp, BCR vinde si dolarul american la cel mai dezavantajos curs. Banca afiseaza la vanzare un curs de 3,3400 lei/dolar.

De asemenea, BRD si BCR au publicat marti la cumparare cel mai prost curs, atat pentru moneda europeana, cat si pentru dolarul american. Acestea afiseaza un curs de schimb de 4,3440 lei/euro si 3,1800 lei/dolar.

Singura institutie de credit care concureaza cu casele de schimb valutar este Alpha Bank, care afiseaza un curs mai avantajos la vanzare pentru moneda unica, de 4,4400 lei si pentru moneda americana, de 3,2840 lei.

Euro, vandut cel mai ieftin de casa Luxor si Inter Discret

Casele de schimb Luxor si Inter Discret afiseaza, marti, cel mai avantajos curs de schimb pentru moneda europeana. Aceastea vand euro cu 4,4300 lei, si ofera astfel un avantaj clientilor de 6,6 bani.

De asemenea, casa de schimb valutar Corsa este cea care afiseaza cea mai rentabila cotatie la vanzare pentru dolarul american. Pretul publicat este de 3,2700 lei/dolar.

In acelasi timp, casele de schimb Luxor afiseaza cele mai avantajose cotatii la cumparare pentru moneda europeana si dolarul american, de 4,4100 lei/euro, respectiv de 3,2600 lei/dolar.

Astfel, pentru un schimb de 250 de euro, solutia clientului este sa apeleze la casele de schimb valutar, deoarece diferenta intre cel mai bun curs afisat de acestea si cea mai scumpa oferta de curs de schimb euro-leu afisata de banci este de 6,6 bani, iar suma ce poate fi economisita lunar de client este de 13,2 lei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1475 ori