Curs valutar 7 noiembrie. Casele de schimb Luxor si Corsa afiseaza cotatii rentabile la vanzarea de valuta

Joi, 07 Noiembrie 2013, ora 09:55
2575 citiri
Curs valutar 7 noiembrie. Casele de schimb Luxor si Corsa afiseaza cotatii rentabile la vanzarea de valuta

Joi, casele de schimb valutar afiseaza cotatii mai bune, atat la vanzare, cat si la cumparare, pentru euro si dolarul american, in comparatie cu bancile.

Astfel, persoanele interesate sa cumpere euro sau dolari americani pot apela la casele de schimb Luxor si Corsa.

In schimb, persoanele interesate sa vanda euro pot apela la casele de schimb Luxor si M&S, deoarece ofera cel mai bun curs la cumparare pentru moneda unica si moneda americana.

Ce oferte afiseaza joi bancile

La vanzarea monedei europene, Credit Europe afiseaza cel mai prost curs de schimb, de 4,5200 lei/euro, fiind urmata imediat de Volksbank, care are un curs de 4,5150 lei/euro.

In acelasi timp, Volksbank vinde dolarul la cel mai ridicat pret, de 3,3660 lei. La vanzare aceasta este urmata de Credit Europe si BCR, care afiseaza o cotatie identica de 3,3600 lei/euro.

BCR continua sa afiseze cel mai slab curs de schimb afisat la cumpararea valutei, oferind 4,3600 lei pentru un euro, in timp ce pentru dolarul american practica o rata de schimb de 3,2000 lei.

Cum poti sa mai economisesti bani la schimbul valutar

Casele de schimb continua sa afiseze cursuri de schimb favorabile clientilor, oferindu-le astfel posibilitatea de a economisi sume importante.

Joi, cel mai bun curs la vanzare euro este afisat de casele de schimb valutar Luxor, care vinde moneda europeana cu 4,4300 lei.

In acelasi timp, euro este cumparat la cel mai bun pret, de 4,4200 lei, de casa de schimb M&S.

In cazul dolarului american cel mai favorabil curs afisat la vanzare este oferit de casa de schimb valutar Corsa si Luxor. Acestea vand dolarul cu 3,2900 lei.

Casa Luxor cumpara moneda americana la cel mai bun pret, afisand o cotatie de 3,2600 lei.

In momentul de fata, un euro este vandut cel mai scump la casieriile bancilor cu 4,5200 lei, iar la casele de schimb acesta variaza intre 4,4300 lei/euro si 4,4700 lei/euro. Pentru o rata de 250 euro, clientii care schimba la cel mai dezavantajos curs platesc in plus 22,5 lei.

Intr-un an, daca proportia se pastreaza, suma economisita poate ajunge la 270 lei, echivalentul a 61 de euro, doar din simpla acceptare a unui curs mai mic.

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar