Curs valutar 31 octombrie. Casa de schimb Luxor vinde cel mai ieftin euro

Joi, 31 Octombrie 2013, ora 09:40
2583 citiri
Curs valutar 31 octombrie. Casa de schimb Luxor vinde cel mai ieftin euro

Casele de schimb si-au mentinut avantajul si joi in detrimentul bancilor, afisand atat la vanzare cat si la cumparare cele mai bune cotatii pentru principalele monede.

Astfel, persoanele interesate sa cumpere euro sau dolari americani, pot apela la casele de schimb Luxor si Dallas.

In schimb, persoanele interesate sa vanda euro, pot apela la trei case de schimb, Luxor, Dallas si Lotus, casele care ofera cel mai bun curs la cumparare pentru moneda unica.

Cel mai rentabil curs afisat la cumparare pentru dolar este la casa de schimb valutar Luxor si Lotus.

Cursul valutar afisat joi de banci

Institutiile de credit afiseaza la vanzare cele mai proaste cursuri de schimb, Volksbank aflandu-se in fruntea bancilor cu cel mai slab curs la vanzare in raport cu euro, de 4,5100 lei/euro, fiind urmata imediat de BCR care afiseaza o cotatie de 4,4950 lei/euro, dar si de Millenium, banca care publica o cotatie de 4,4930 lei/euro.

Cel mai avantajos curs euro afisat la vanzare in cazul bancilor este cel publicat de Banca Romaneasca, de 4,4475 lei/euro. Banca Romaneasca are si cel mai bun curs la cumparare, de 4,3905 lei/euro.

Banca Millenium afiseaza un curs dezavantajos la vanzare pentru dolarul american. Cursul publicat joi este de 3,3070 lei/dolar.

Cel mai avantajos curs al caselor de schimb

Joi, pentru vanzare euro, cel mai bun curs este publicat de casa de schimb Luxor (4,4350 lei/euro). La cumparare, trei case de schimb afiseaza aceeasi cotatie, de4 ,4100 lei/euro: Luxor, Dallas si Lotus.

In cazul dolarului american, casele de schimb ofera si cea mai buna cotatie la vanzare, de 3,0000 lei, cotatie afisata de casa de schimb Dallas.

La cumpararea monedei americane, Lotus si Luxor sunt casele de schimb ce afiseaza cea mai rentabila cotatie, de 3,2000 lei.

Astfel, comparand avantajul oferit de casele de schimb la vanzare in raport cu bancile, pentru un schimb de 300 euro, clientul are un castig de 22,5 lei, iar in cazul dolarului american, castigul este de 92,1 lei, pentru un schimb de 300 dolari americani.

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar