Curs valutar 31 iulie. BCR si UniCredit "se bat" in cele mai proaste cotatii valutare

Miercuri, 31 Iulie 2013, ora 09:43
1981 citiri
Curs valutar 31 iulie. BCR si UniCredit "se bat" in cele mai proaste cotatii valutare

Cele mai dezavantajoase cursuri de schimb pentru principalele valute sunt afisate, miercuri, de UniCredit, care publica la vanzare cele mai ridicate cotatii pentru euro si dolar, in timp ce BCR, cumpara valuta la preturi nefavorabile.

In acelasi timp, casele de schimb valutar prezinta in continuare cursuri de schimb mai avantajoase.

La vanzare euro, cel mai bun curs este afisat de casa Luxor, iar la cumparare, M&S, Luxor si Real GI afiseaza cel mai rentabil curs.

In cazul dolarului american, casa Luxor ofera cele mai bune cursuri de schimb atat la vanzare cat si la cumparare.

BCR si Unicredit afiseaza cele mai proaste cotatii

La vanzare monedei europene, banca UniCredit si Credit Europe afiseaza cel mai prost curs de schimb, de 4,4700 lei/euro.

In acelasi timp, UniCredit vinde si dolarul la cel mai ridicat pret, de 3,3900 lei. Aceasta este urmata de BCR si Credit Europe care afiseaza o cotatie similara, de 3,3800 lei/euro.

BCR continua sa detina prima pozitie in randul bancilor cu cel mai slab curs de schimb afisat la cumpararea valutei, afisand pentru euro un curs de 4,3100 lei, iar pentru dolarul american un curs de schimb 3,2200 lei.

Aceasta este urmata imediat de Credit Europe Bank, care cumpara euro cu 4,3200 lei si dolarul cu 3,2300 lei.

Cum poti sa mai economisesti bani la schimbul valutar

Casele de schimb continua sa afiseze avantaje la cursurile de schimb afisate, oferind astfel posibilitatea clientilor de a economisi bani.

Miercuri, cel mai bun curs la vanzare euro este afisat de casa de schimb Luxor, care vinde moneda europeana cu 4,4000 lei.

De asemenea, euro este cumparata la cel mai bun pret, de 4,3800 lei, de casele de schimb M&S, Luxor si Real GI.

In cazul dolarului american, cel mai favorabil curs, afisat atat la vanzare cat si la cumparare, este oferit de casa de schimb Luxor. Aceasta vinde dolarul cu 3,3280 lei si cumpara moneda americana cu 3,3020 lei.

De exemplu, in momentul de fata, un euro este vandut la casieriile bancilor cel mai scump cu 4,4700 lei, iar la casele de schimb avantajul este de 7 bani, deoarece afiseaza un curs de 4,4000 lei. Pentru o rata de 300 euro, clientii care schimba la cel mai dezavantajos curs platesc in plus 21 lei.

Intr-un an, daca proportia se pastreaza, suma economisita poate ajunge la 252 lei, echivalentul a 57 de euro, doar din simpla acceptare a unui curs mai mic.

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar