Curs valutar 30 iulie. Alpha Bank si Leumi afiseaza cele mai proaste cotatii

Marti, 30 Iulie 2013, ora 10:30
2100 citiri
Curs valutar 30 iulie. Alpha Bank si Leumi afiseaza cele mai proaste cotatii

Banca Leumi tranzactioneaza, marti, moneda europeana la cel mai nefavorabil pret, atat la vanzare cat si la cumparare, in timp ce, pentru dolarul american, cele mai dezavantajoase cursuri de schimb sunt afisate de Alpha Bank.

In acelasi timp, casele de schimb valutar continua sa publice cotatii avantajoase, in detrimentul bancilor, atat pentru moneda europeana cat si pentru dolarul american.

Euro este vandut la cel mai bun pret de casa Inter-Discret si cumparat la cel mai rentabil pret de casa Luxor. De asemenea, moneda americana este vanduta la un pret avantajos de casele de schimb OK si Inter-Discret si cumparata la un curs profitabil de casa Luxor.

Leumi si Alpha Bank vand si cumpara valuta la preturi dezavantajoase

Banca Leumi afiseaza marti cele mai putin rentabile cursuri de schimb pentru moneda unica. Banca vinde euro cu 4,4744 lei si cumpara moneda europeana cu 4,3197 lei.

In acelasi timp, Alpha Bank publica cotatii dezavantajoase pentru dolarul american, atat la vanzare cat si la cumparare. Pretul afisat la vanzare de banca pentru dolarul american este de 3,4122 lei, si la cumparare, de 3,2216 lei.

Si BCR continua sa afiseaze cursuri de schimb mai putin avantajoase. Pretul de vanzare pentru un euro este de 4,4650 lei, iar pentru un dolar, de 3,3950 lei. La cumparare, situatia este similara, deoarece banca afiseaza cotatii slabe, pentru ambele valute.

Astfel, pentru moneda europeana, banca afiseaza o cotatie de 4,3250 lei, in timp ce pentru dolarul american cursul afisat este de 3,3250 lei.

Casa de schimb Inter-Discret vinde la cel mai bun pret valuta

Spre deosebire de institutiile de credit, casele de schimb valutar continua sa afiseze cele mai rentabile cotatii pentru principalele valute.

Casa de schimb Inter-Discret vinde euro si dolarul la cele mai avantajoase preturi. Valoarea afisata la vanzare pentru euro este de 4,4000 lei, iar pentru dolarul american este de 3,3300 lei.

La cumparare, casa Luxor ofera cele mai bune cursuri de schimb. Casa de schimb valutar cumpara moneda europeana cu 4,3800 lei si dolarul american cu 3,3100 lei.

Spre exemplu, in momentul de fata, un euro este vandut la casieriile bancilor intre 4,4100 lei si 4,4744 lei, in timp ce la casele de schimb este vandut cu 4,4000 lei. Pentru o rata de 300 euro, clientii care schimba la cel mai dezavantajos curs platesc in plus 22,32 lei.

Intr-un an, daca proportia se pastreaza, suma platita in plus ajunge la 267,84 lei, doar din simpla acceptare a unui curs prea mare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar